Zverev (©Reuters)
Zverev (©Reuters)

Zverev dobio uslovnu kaznu na godinu dana

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.03.22. | 08:58

Ako ponovi ispad, biće suspendovan na osam nedelja

Uslovna kazna u – tenisu. Eto ima i toga. I to je dobio jedan od najboljih tenisera sveta, olimpijski pobednik Aleksandar Zverev.

Nemački teniser ruskog porekla je napravio ozbiljan incident na turniru u Akapulku kada je reketom udarao po stolici na kojoj je sedeo glavni sudija, a umalo je i njega pogodio po nozi.

Izabrane vesti

Digla se velika bura posle svega, Zverev je suspendovan sa turnira, ali se očekivala odluka ATP-a da li će biti i rigoroznijih mera protiv Nemca. Konačna odluka je takva da Aleksandar, ipak, može mirno da spava. Ako ima poverenja u samog sebe...

Bord ATP-a je odlučio da Zvereva kazni uslovnom kaznom na godinu dana. To znači da ako ponovi ispad na terenu prema zvaničnicima, igračima, gledaocima ili bilo kojoj drugoj osobi u periodu do 23. marta 2023. godine, automatski će biti suspendovan na osam nedelja i dodatno će biti kažnjen 25.000 dolara.

Ima nemački teniser brojne probleme u poslednjih godinu dana, bivša devojka ga je optužila za nasilje, a ni na terenu mu ne cvetaju ruže, pošto mu i dalje izmiče prvi grend slem trofej u karijeri.

 


tagovi

Aleksandar ZverevATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara