"Aleksandre Kretu"
"Aleksandre Kretu"

Utorak dan odluke u Partizanu: Zdjelar ili Rumun iz Olimpije?

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.01.18. | 18:52

Ako Olimpijakos ne popusti tu je Aleksandre Kretu

Aleksandre KretuNe meseci, godine su u pitanju. Toliko već dugo traje Partizanova tiha patnja za Sašom Zdjelarom. I nikako da se ostvari, iako su crno-beli nekoliko puta bili na dohvat ispunjenja sna. Taman što se učinilo da će ovaj januar konačno biti taj prelazni rok, novi problemi u pokušajima crno-belih da dovedu vezistu Olimpijakosa i člana šampionske generacije Orlića.

Vreme polako curi, a crno-beli ne mogu doveka da čekaju. Prema informacijama MOZZART Sporta utorak će biti ključni dan, jer čelnici Partizana ne žele da sebi dopuste da u poslednji dan prelaznog roka uđu neobavljenog posla. Tada je već kasno, tada cene vrtoglavu rastu, tada se vuku očajnički potezi…

Izabrane vesti

Zato će se Zdjelar čekati samo do kraja sutrašnjeg dana. Ne bude li napretka u pregovorima Partizan će biti prinuđen da se okrene opciji B kad je mesto zadnjeg veznog u pitanju.

Prema našim saznanjima, crno-beli motre i na fudbalera sredine terena ljubljanske Olimpije Aleksandrua Kretu. Reč je o 25-godišnjem Rumunu, koji je karijeru počeo u Jašiju, bio mladi reprezentativac, pa se svojevremeno dovodio u vezu i sa Steauom. U januaru je ipak otišao u Sloveniju, bio je odličan u prvoj polusezoni, ali je u ovoj drugoj odigrao samo 24 prvenstvena minuta raspoređenih u pet utakmica. Očigledno je negde zapelo, pa je jasno da ni Olimpija ne bi mogla da preteruje sa finansijskim zahtevima. 

Uz ogradu - prelazni rok je živa stvar. Nikad ne treba isključiti mogućnost da u poslednjem trenutku neko novo lice ne iskoči u prvi plan.

Piše: Aleksandar Joksić;
Foto: printscreen/Youtube.


tagovi

Olimpija LjubljanaFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara