Andre Gomeš se predao, tražio da ode iz Barselone

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.04.18. | 18:29

Klub spreman da mu izađe u susret

Andre Gomeš je digao ruke i podneo je zahtev da bude stavljen na transfer listu

Posle bolne ispovesti u kojoj je otkrio da je mentalno osakaćen zbog pritiska u Barseloni, ne treba ni da čudi što se portugalski reprezentativac opredelio za ovaj korak. Ovu vest donosi pouzdani dnevnik iz Valensije Superdeporte, a kako je Gomeš baš sa Mestalje prešao u srce Katalonije u transferu koji se dogodio potpuno iznenada, treba pretpostaviti da je informacija tačna. Kako se ističe, Gomeš je posle dugo razmišljanja odlučio da zakaže razgovor sa klupskom upravom i trenerom Ernestom Valverdeom, gde je izneo svoja osećanja i želju da ode iz Barselone.

Izabrane vesti

Klub je spreman da mu izađe u susret i već na leto ga pusti da bira sredinu po svom izboru. Navodno, njegova želja je da ode u Premijer ligu, pošto je Totenhem poslednjih sedmica pokazao interesovanje, mada je i Milan pokazao želju da ga angažuje. S obzirom na finansijske probleme, ali i jasne činjenice da Barselona neće tek tako prodati Gomeša i da će tražiti način da nadoknadi bar deo od uloženih 35.000.000 evra. 

Zato bi Totenhem trebalo da bude prvi pik. Maurisio Poketino ne krije da bi voleo da vidi Gomeša u dresu Totenhema i treba očekivati konkretnije poteze na leto. 

Podsetimo, otkako je leta 2016. godine stigao iz Valensije Andre Gomeš potpuno je nestao sa fudbalske mape. Njegova karijera doživela je stravičan pad, a od dolaska Ernesta Valverdea uglavnom je na klupi i priliku dobija na kašičicu. I pored priznanja da je psihički potonuo, od navijača Barselone dobio je veliku podršku, ali izgleda da je pritisak preveliki da bi mogao da izdrži. Tokom vremena u Valensiji bio je jedan od vodećih igrača Slepih miševa, a po dolasku Filipea Kutinja i sve izvesnijeg transfera Artura, za njega neće biti mesta ni među rezervama.

Procenjuje se da će Barselona za Gomeša tražiti bar 20.000.000 evra. 

Foto: Action Images


tagovi

Andre Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara