APOEL i Stojiljković - ima dima, ali...

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.06.18. | 15:26

Otkriveni novi detalji, kao i u priči o interesovanju Apolona

Portugalska štampa jutros je lansirala informaciju da je uprava Brage dobila konkretnu ponudu Apoela za Nikolu Stojiljkovića i da je ona ozbiljno zainteresovala čelne ljude kluba, ali samo nekoliko časova kasnije s Kipra stižu neki novi detalji.

I APOEL hoće Stojiljkovića!

Izabrane vesti

Kako je indirektno potvrdio portparol kiparskog šampiona, ima dima u priči interesovanja za Nikolu Stojiljkovića, ali izgleda da srpski napadač nije prvo ime koje APOEL želi.
„Gledajte, on jeste jedno od imena o kojima se piše. Jutros sam dobio pozive i ljudi me pitaju za nekog drugog igrača. Ali, ne mogu da govorim o svakom igraču o kojem se piše i priča. Najvažnije je da su imena igrača za koje smo najozbiljnije zainteresovani i dalje sakriveni od očiju javnosti“, rekao je Nekarios Petevinus za lokalni radio Aktiv.

Pre samo nekoliko dana pojavila se i priča da je Apolon takođe zainteresovan za Stojiljkovićeve usluge, što su potvrdili i kiparski mediji. Ipak, prema njihovim saznanjima, prvo ime na listi želja Crvene zvezde nije i na vrhu Apolonovog spiska pojačanja. Navodno, jedan drugi napadač je u fokusu tima iz Limasola. Ime nije otkriveno.

Da li su to Zvezdine šanse ponovo uvećane?

Foto: Action Images


tagovi

Apolon LimasolNikola StojiljkovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara