"SLAVLJE ASTRINIH IGRAČA"
"SLAVLJE ASTRINIH IGRAČA"

Astra se budi, prvenac Konkordije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.16. | 22:42

Aktuelni rumunski šampion konačno je tempirao formu

SLAVLJE ASTRINIH IGRAČAAstra nikako nije ličila na sebe na početku ove sezone. Ređali su se remiji i porazi, a Temišvar je došao kao melem na ranu. Aktuelni rumunski šampion je na četiri od poslednjih pet mečeva ova dva tima svaki put izlazio kao pobednik. Njegova stara mušterija nije se dobro provela ni ovoga puta pošto je u četvrtom kolu ispraćena sa tri gola u mreži - 3:1.

Ruku na srce, sudija je pogurao domaće ka njihovoj prvoj ovosezonskoj pobedi jer su dva od tri pogotka postignuta sa bele tačke. Nekadašnji defanzivac Porta Kristijan Sapunaru tukao je precizno sa kreča u 12. i 75. minutu. Danijel Nikulae je u sudijskoj nadoknadi postigao treći pogodak. Utešan gol za goste bilo je delo Marijusa Krojtorua u 77. minutu.

Izabrane vesti

I Konkordija je upisala prvu pobedu - 1:0. Stadao je Gaz Metan Medijaš. Toni Gradinaru doneo je važna tri boda svojoj ekipi dva minuta pre kraja utakmice. Sjajno se vezni igrač izvukao na stranu i poslao loptu golmanu "kroz uši".

Steaua sa devet bodova zauzima prvo mesto na tabeli. Slede Dinamo Bukurešt i Panduri sa po sedam, Voluntari i Jaši sa po šest...

RUMUNIJA 1 - 4. KOLO

Petak:

Botošani - Steaua 0:2 (0:0)
/Hamrun 50, Tanase 80/

Subota:

Konkordija - Medijaš 1:0 (0:0)
/Gradinaru 88/

Astra - Temišvar 3:1 (1:0)
/Sapunaru 12,75, Nikulae 90+2 - Krojtoru 77/

Nedelja:

17.30: Panduri - Kluž
20.00: Vitorul - Targu Mureš

Ponedeljak:

17.30: Krajova - Jaši
20.00: Dinamo - Voluntari

(FOTO: Printskrin)


tagovi

RumunijaLiga 1Kristijan SapunaruGaz MetanEvropaDanijel Nikulae

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara