Bernard pred šok-potpisom: Plata 3.500.000, ugovor na četiri godine

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.04.18. | 14:32

Tako bar tvrde Turci...

Pominjali su se Milan i Inter, pominjali su se još mnogi evropski velikani, nekoliko premijerligaša, ali kako trenutno stoje stvari Brazilac Bernard najbliži je prelasku u Bešiktaš. Turski Fanatik bacio je jutros bombu čije su "posledice" dovele do prepisivanje ove vesti u još nekoliko zemalja. Doduše, nijedan od najvećih sportskih medija nije preneo informaciju, međutim turski list tvrdi da je posao praktično pred zaključenjem.

Ofanzivnom vezisti Šahtjora, podsetimo, aktuelni ugovor ističe u junu i on je slobodan u izboru nove sredine. Prema pisanju Fanatika velikan iz Istanbula dogovorio je čak i neke detalje ugovora. Naime, sporazum bi trebalo da bude parafiran na četiri godine uz godišnju platu od 3.500.000 evra. Italijani podvlače da Inter i Milan nisu bili spremni da toliko izdvoje za primanja 25-godišnjeg Brazilca.    

Izabrane vesti

Bešiktaš je poslednjih godina uspeo da angažuje više velikih  zvezda i pokazao se kao klub koji ume da rehabilituje karijeru u padu. Pomenimo samo Andersona Talisku, Rikarda Kvarežmu, Rajana Babela...

Brazilac Bernard stigao je u Donjeck pre pet godina za 25.000.000 evra. Ove sezone na 29 utakmica postigao je 10 golova i upisao četiri asistencije.

Foto: Action Images  


tagovi

Bernard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara