"BET INFO - VIMBLDON, 7 DAN"
"BET INFO - VIMBLDON, 7 DAN"

BET INFO: Dan kada zvezde igraju

Vreme čitanja: 3min | pon. 10.07.17. | 12:28

Manični ponedeljak je pred nama, na redu su svi mečevi osmine finala singla u obe konkurencije, što znači da nastupaju Federer, Đoković, Nadal, Mari, mlađi Zverev, Raonić, Voznijacki, Halep, Azarenka... Mečevi su tu, kvote su tu, pa neka igre počnu!

BET INFO - VIMBLDON, 7 DANPočela je zvanično druga sedmica najvećeg teniskog turnira na svetu. Po tradiciji takozvanim "maničnim ponedeljkom" tokom kojeg se uvek igra pregršt dobrih mečeva zbog (takođe tradicionalne) pauze tokom prethodnog dana. Zahvaljujući tome danas imamo pregršt dobrih prilika za klađenje.

MARI - PER KMB 1&1S10- , KVOTA 1,41

Izabrane vesti

Novi radni teniski dan na Centralnom terenu i Terenu broj 1 Vimbldona počinje od 14 časova, a na ostalim od 12.30. Prvi meč na glavnom igralištu bi mogao da bude veoma uzbudljiv, mada je favorit jasan, a to je aktuleni šampion Endi Mari. Ipak, Benoa Per je opasan kada je raspoložen, mogao bi da namuči Škota, skine mu možda i neki set, ali ga neće sprečiti da prođe u četrvfinale.

FEDERER - DIMITROV H1S 1 (-1,5), KVOTA 1,65

Nakon njih na teren istrčavaju Rođžer Federer i "bejbi Rodžer Federer ", Grigor Dimitrov. Dva igrača sa veoma sličnim stilom tenisa, s tim što je jedan"doktor", a drugi i dalje mora mnogo da uči. I zapravo nikada neće naučiti tajnu Fedeksovog uspeha. To najbolje objašnjava i vođstvo Švajcarca u međusobnim susretima od 5-0.

ĐOKOVIĆ - MANARINO HS 1 (-2,5), KVOTA 1,40

Dan na Centralnom terenu zatvraaju Novak Đoković i Adrijan Manarinio. Čini se da je naš as imao sreće sa žrebom i treba očekivati da bez većih problema prođe u četvrtfinale gde se ovaj par ukršta sa parom Dominik Tim - Tomaš Berdih.

BERDIH - TIM KI 2, KVOTA 1,90    

A mladi Austrijanac i Čeh zatvaraju dan na Terenu broj 2. Do sada su se samo jednom sastali, ali još 2014. kada je na US Openu Berdih pretrčao u tri seta Tima. Ovaj put, priča je posve drugačija i treba očekivati novi duel njega i Novaka u četvrtfinalu gren slema, nakon što je Austrijanac bio bolji na Rolan Garosu.

NADAL - MILER H1 (-6,5), KVOTA 2,20

Rafa Nadal će, po svemu sudeći imati najlakši posao, pošto mu je protivnik nedovoljno dobri Žil Miler. Ništa više od brze pobede Španca ne bi trebalo očekivati.

RAONIĆ - ZVEREV A. KI 1, KVOTA 1,75

Poslednji ATP meč osmine finala koji za danas izdvajamo je sudar Miloša Raonića i Aleksandra Zvereva. Kanadski Crnogorac i nemački Rus su, čini se komplementarni tako da bi ovaj meč mogao da potraje, Iako mnogi tipuju na Zvereva, mi verujemo ipak u pobedu Raonića, pre svega zbog ubitačnog servisa koji na Vimbldonu dobija epske dimenzije.

HALEP - AZARENKA  TS 3, KVOTA 2,41

Što se tiče WTA strane londoskog gren slema, izdvajamo dva susreta. Prvi je sudar taze finalistkinje Rolan Garosa, Simone Halep i Viktorije Azarenke koja se tek vratila sa porodiljskog. Biće im ovo četvrti meč, a Beloruskinja vodi sa 2-1. Ovde bi trebalo očekivati ili tri seta ili barem jedan taj-brejk. Ili i jedno i drugo. Pobedi je, čini se bliža Rumunka.

VANDEVEJ - VOZNIJACKI KI 1, KVOTA 1,65 

Uzbudljivo će, očekujemo biti i na meču Karoline Voznijacki i Koko Vandevej. Lepa Dankinja, koja vodi sa 2-0 će morati mnogo da trči i radi ne bi li uspela da zaustavi navalu sa druge strane. Amerikanka je snažna, udara ravno i na travi pravi velike probleme protivnicama. O konačnom ishodu, ovde je teško razmišljati, ali ko hoće malo rizika neka tipuje na Vandevej.

 Kompletan raspored 7. dana Vimbldona pogledajte OVDE 


tagovi

VimbldonViktorija AzarenkaRodžer FedererNovak ĐokovićEvropaEngleskaEndi Maribet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara