"Konta (levo) i Voznijacki odmeravaju se drugi put u karijeri"
"Konta (levo) i Voznijacki odmeravaju se drugi put u karijeri"

BET INFO: Deca globalizacije u borbi za 1.175.505 $

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.17. | 14:25

Karolina Voznijacki i Džoana Konta večeras od 19 časova odlučuju o šampionki na prestižnom turniru u Majamiju

 Konta (levo) i Voznijacki odmeravaju se drugi put u karijeriSa jadne strane Dankinja poljskog porekla, a sa druge Britanka rođena u Sidneju. Deca globalizacije, Karolina Voznijacki i Džoana Konta odlučivaće o novoj šampionki turnira WTA Premijer kategorije u Majamiju od 19 časova po srednjoevropskom vremenu.

KONTA - VOZNIJACKI KI 2, KVOTA 1,90 

Izabrane vesti

Ženski tenis, ruku na srce nije baš najzahvalniji za sportsko klađenje, barem kada su u pitanju tzv. fiksevi pošto mnogo češće nego kod muškaraca dolazi do iznenađenja. Ali ako želite da pojačate tiket pristojnom kvotom, onda je preporučljivo odabrati i pokoji par sa WTA tura uz neku zanimljivu igru. A takvih je u Mozzartu na pretek!

KONTA - VOZNIJACKI TS 3, KVOTA 2,34 

Danas upravo imamo jednu takvu priliku. Borba za titulu između Karoline i Džoane biće njihov drugi međusobni susret, a prvi koji je odigran ove godine na Australijan openu lako je dobila Britanka. Ali od tada je prošlo tri i po meseca, a Karolina je konstantno u međuvremenu podizala formu. Nekadašnja prva igračica sveta sada deluje sasvim ozbiljno, nakon nekoliko sezona lutanja.

KONTA - VOZNIJACKI UG1S 9+, KVOTA 1,43 

U ovom meču je, naravno, veoma teško odrediti favoritkinju, ali verujemo da je to upravo Voznijacki, za one koje interesuje samo konačan ishod meča. Pre svega, trebalo bi očekivati dramu pošto su i jedna i druga teniserka neuništivog duha. Zato očekujemo ovaj put veći broj gemova i setova. A možda i po koji taj-brejk.

KONTA - VOZNIJACKI 1S 1, KVOTA 1,80 

Pobednica finala pored trofeja doćiće i 1.000 WTA poena kao i čak 1.175.505 dolara. Poraženoj pripada 650 poena i 573.680 dolara. Žensko finale u Majamiju dođe nam kao neka vrsta zagrevanja za ono pravo, pošto nas očekuje u nedelju od 19 časova, a to je novi, 37. duel Rodžera Federera i Rafaela Nadala

(foto: Action Images) 


tagovi

DanskaKarolina VoznijackiVelika BritanijaWTA Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara