"Berdih nije pobedio Federera još od 2013."
"Berdih nije pobedio Federera još od 2013."

BET INFO - Mladi lavovi i stare kajle na suncu Majamiju

Vreme čitanja: 2min | čet. 30.03.17. | 13:59

Na teniskom turniru u Magičnom gradu očekuje nas veoma uzbudljiv 11. dan takmičenja nakon kojeg ćemo saznati ko su finalistkinje i ko je drugi par muškog polufinala

Berdih nije pobedio Federera još od 2013.Danas su na teniskom turniru u Majamiju na redu da se odigraju prestala dva četvfinala u muškoj, kao i oba polufinala u ženskoj konkurenciji.

PLIŠKOVA - VOZNIJACKI UG VIŠE (21,5), KVOTA 1,80 

Izabrane vesti

Kod dama slede borbe za finala, u njima će se naći Venus Vilijams protiv Džoane Konte i dve Karoline, Voznijacki i Pliškova. U prvom polufinalu, kojim se i otvara 11. dan takmičenja na Floridi (od 19 časova po srednjoevropskom vremenu) zaista je teško odrediti favoritkinju, pošto se  Voznijacki vratila u formu. Pliškova je kvalitetnija igračica, ali je tri puta izgubila u četiri obračuna sa Dankinjom. Ipak, prvu i jedinu pobedu nad ovom protivnicom ostvarila je upravo na početku ove sezone u Dohi i to veoma lako. Ovde je bolje ciljati više gemova i setova.

KONTA - V. VILIJAMS KI 2, KVOTA 1,90 

U drugom polufinalu Venus Vilijams, kojoj je već 36 godina igra od početka sezone kao preporođena, a koliko je jaka pokazala je u četvrtfinalu kada je u dva seta poslala prvu igračicu sveta, Angeliku Kerber kući. Sa druge strane je devojka u naletu, Britanka rođena u Melburnu Džoana Konta. Iako 11 godina starija, Venus je favorit, pre svega zbog nivoa igre koju prikazuje, a koja je nedostižna za Kontu. A to znači da će uglavnom sve zavisiti od starije sestre Viljams na ovom meču, te je zato i očekujemo u finalu.

FEDERER - BERDIH TB DA, KVOTA 1,80 

A sa muške strane žreba nakon dva večerašnja duela saznaćemo i ko je drugi polufinalni par.  Drugi meč dana na centralnom terenu je jedan o "manjih" klasika modernog tenisa, sudar Rodžera Federera i Tomaša Berdiha. Švajcarac ubedljivo vodi u međusobnom skoru 17-6, ali je sve jasnije kada se vidi da je Fedeks slavio na poslednjih šest mečeva sa snažnim Čehom koji ga je poslednji put pobedio još 2013. Favorit je jasan, ali verujemo da će u tamošnjim uslovima sirova fizička snaga Berdiha doneti barem malo neizvesnosti.

KIRJOS - ZVEREV TS 3, KVOTA 2,29 

Odmah nakon "starih kajli" na teren izlaze "mladi lavovi", Nik Kirjos i Aleksandar Zverev. Dve godine stariji Australijanac grčkog porekla slavio je u jedinom dosadašnjem sudaru sa 19-godišnjim Nemcem ruskog porekla i to pre dve nedelje na mastersu u Indijan Velsu sa 6:3, 6:4. Zato, ali i zbog paklenih igara koje pruža u poslednje vreme Nik je favorit, ali kod mladih igrača kao što su njih dvojica, teško je bilo šta predviđati osim da ovaj put očekujemo snažniji otpor mlađeg od braće Zverev.

Pobednici ova dva susreta odmeriće snage u polufinalu u kojem ih već očekuju Rafa Nadal i Fabio Fonjini

Kompletan raspored mečeva 11. dana Majamija pogledajte OVDE
Vremenska razlika je +6 časova

(foto: Action Images)

 


tagovi

Aleksandar ZverevATP MajamiČeškaKarolina PliškovaKarolina VoznijackiNemackaNik KirjosRodžer FedererŠvajcarska 1Tomaš BerdihVenus VilijamsWTA Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara