"Angelika Kerber"
"Angelika Kerber"

BET INFO: Ženski tenis je u modi

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.04.17. | 10:39

WTA turniri u Čarlstonu i Montereju danas nude nam pregršt opcija za klađenje ili bar "ulepšavanje" tiketa

Angelika KerberDok se muški deo teniske populacije sprema da u petak krene u trodnevne Dejvis kup okršaje, devojke se bore na dva turnira, u Čarlstonu i Montereju. Samim tim, eto nama pregršt prilika za sportsko klađenje.

Krenućemo sa Čarlstonom, takmičenjem Premier WTA kategorije koje je posebno po tome što se igra na čuvenoj zelenoj šljaci. A ona traži i brzinu i snagu tvrdih i upornost i izdržljivost "klasičnih" šljakastih terena. Opaka kombinacija koja zahteva kompletnog igrača, to jest igračicu.

Izabrane vesti

SEVASTOVA - ŽABER MUG MANJE (20,5), KVOTA 2,00

Večeras je u Čarlstonu na redu četvrti dan odmeravanja u glavnom žrebu u kojem nas očekuju mečevi drugog i treće kola. Dan od 11 časova po lokalnom, to jest 17 časova po srednjoevropskom vremenu otvaraju Letonka Anastasija Sevastova i Tunišanka Ons Žaber u kojem je prva veliki favorit, mada im je ovo prvi međusobnu i susret. Ovde bi trebalo probati i sa manjim brojem gemova, pošto verujemo u brzu pobedu.

LUČIĆ BARONI - BERTENS KI 1, KVOTA 1,75 

Ovaj kratak pregled kladilačkih predikcija za turnir u Čarlstonu završavamo potencijalno veoma interesantnim susretom između Mirjane Lučić Baroni i Kiki Bertens. Iskusna Hrvatica se ove sezone vratila u sam vrh ženskog tenisa i trenutno je 23. na WTA listi nakon godina odustvovanja i mučenja. A nasuprot nje je uvek nezgodna Holanđanka koja čak vodi sa 1:0 u međusobnim odmeravanjima. Verujemo u  Mirjaninu pobedu, za šta MOZZART nudi sasvim pristojnu kvotu 1,75. A ko želi malo više rizika, ali i  uzbuđenja, može da pokuša sa tri seta.

KORNE - ELIZ TS 3, KVOTA 2,41 

Što se tiče WTA turnira u Montereju koji se igra na tvrdoj podlozi, od današnjih, to jest večerašnjih mečeva izdvajamo dva. Prvi je susret između 20-godišnje Done Vekić, izabranice srca Stena Vavrinke, i iskusne Aliz Korne.

Dona VekićAtraktivna Hrvatica bi mogla da namuči Francuskinju u njihovom prvom međusobnom duelu u kojem je ova blagi favorit. Ovde bi trebalo probati sa većim brojem setova, pošto su u pitanju teniserke sličnog kvaliteta.

KERBER - MINELA KMB 1&UG VIŠE, KVOTA 2,04 

U Meksiku prva teniserka sveta, Angelika Kerber večeras ukršta rekete sa malo poznatom Mendi Minelom. Trebalo bi imati na umu da je Nemica u lošoj formi i da je samo neigranje Serene Vilijams zbog povrede drži tu gde jeste. Pitanje je da li juriti iznenađenje na ovom meču, zašta MOZZART nudi baš jaku kvotu 5,80. Zanimljivo je da će to biti tek prvi susret prve i 68. igračice sveta, iako su obe veoma iskusne. Kerberova se namučila u prvom kolu protiv Federike Skjavone, a verujemo da će tako biti i sada, pa bi probali sa MOZZARTOVOM kombinazzijom 1&ug više sa marginom od 18,5 gemova.

(foto: Action Images)


tagovi

WTA ČarlstonMeksikoDona VekićAngelika Kerber

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara