""
""

Biće spektakl u Kini! Stiže i Lord!

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.02.16. | 18:53

Ni Niklas Bendtner ne može da odoli faraonskim ponudama sa Dalekog istoka

Ne zna se ime kluba, ne znaju se finansijski detalji, ali zna se da Niklas Bendtner neće konkurisati za tim u večerašnjem duelu Volfzburga i Genta u osmini finala Lige šampiona. Danski napadač je u poodmaklim pregovorima sa jednim kineskim klubom i trebalo bi da poput mnogih drugih zvezda ove zime krene put Dalekog istoka.

Izabrane vesti

Popularni Lord je izostavljen iz tima Vukova jer je stvar sa Kinezima ušla u završnu fazu pregovora. Međutim, ime budućeg kluba još nije procurilo u javnost. S obzirom da samo sedam kineskih klubova ove zime prave velilke transfere i da su neki od njih već popunili mesta za igrače van Azije, sistemom eliminacije iz priče ispadaju Šangaj Šenhua, Hebej i Đijangsu. Gvangžu Evergrande je previše ozbiljna priča za Danca, tako da se krug potencijalnih poslodavaca sužava na Šangaj SIPG, Peking i Šandong. A možda je i neki od manjih klubova rešio da obraduje navijače zvezdom iz Evrope...

Kinezi su već doveli tuce poznatih imena ove zime, ali retko ko od njih za sobom nosi toliku pažnju javnosti kao danski napadač. Sa Lordom Bendtnerom, kineski fudbal će i definitivno dobiti dodatnu dozu spektakla. 

(FOTO: Action images)


tagovi

VolfzburgNiklas BendtnerNemackameđunarodni fudbalKinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara