""
""

Boateng opet puca u centar: Zaradio sam mnogo novca, video sve, imam divnu porodicu... Hteo sam da se penzionišem

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.09.17. | 15:06

"Ali to me je držalo samo dva dana. Da sam bio iskren prema sebi, igrao bih u Real Madridu", rekao je Boateng

Kada Kevin Prins Boateng govori, tu svi ostali mogu samo da ućute i da stanu mirno. On jeste neko ko voli pažnju, ali je surovo iskren i kada priča bije pravo u metu. Ni centimetar levo ni desno.

Tako je bilo i u intervjuu za Kiker gde je govorio čak i o tome da je pre dve godine želeo da se oprosti od fudbala kada ga je Šalke suspendovao zbog slabih igara i nedovoljnog zalaganja.
"Rekao sam sebi - zašto ne? Zaradio sam mnogo novca, video sve i imam predivnu porodicu. Šta još mogu da uradim? Ali to me je držalo samo dva dana", rekao je Boateng.

Izabrane vesti

Boatengova ispovest: Za dve godine sam potrošio pare na kola, klubove i lažne drugare

Bivši vezista Milana koji sada nastupa za Ajntraht iz Frankfurta kaže da mu nikada nije bilo važno da samo osvaja trofeje.
"Želim da igram na dobrom nivou koliko je god moguće i da budem zdrav pored toga. Osvajanje trofeja? Nikada nisam bio taj lik. Voleo bih da osvojim Ligu šampiona jednog dana, ali ako ću da budem realan, verovatno je nikada neću osvojiti. I s tim sam u redu, nema problema".

O čemu onda sanja Boateng?
"Moj san je da pomažem mladim igračima. Ne želim da prave greške u mladosti koje sam ja činio u prošlosti. Kada sam imao 20 godina sanjao sam o drugim stvarima. Da sam uvek bio iskren prema samom sebi, možda bih igrao za Real Madrid".

Dodao je i da mu je u karijeri dosta pomogla saradnja sa Nikom Kovačem.
"Pomogao mi je u mojim prvim profesionalnim koracima kad sam bio u Herti. Razumeo me je, znao je kako da kontrološe Tigra".

Sa Boatengom nikada nije dosadno.


tagovi

EvropaKevin Prins Boatengmeđunarodni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara