""
""

Bomba u Čempionšipu: Benitez uzima Insa za 10.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.01.17. | 18:54

Derbi, ipak, želi da zadrži krilnog napadača

Nezgodna povreda Aleksandra Mitrovića ozbiljno je potresla sve u Njukaslu, ali i naterala Rafu Beniteza da ozbiljno zasuče rukave i krene u potragu za jednim ozbiljnim pojačanjem ove zime. 

Izabrane vesti

Prema saznanjima britanskog tabloida San, koji je u svetu žute šta možda i najupućeniji u dešavanja sa fudbalske pijace, slovo je palo na vedetu Derbi Kauntija - Toma Insa! Naravno, nije to direktna zamena za Mitrovića, ali je igrač koji bi trebalo da donese novu dozu opasnosti po krilima. 

Mada na Prajd Parku žele da jednog od najboljih igrača zadrže bar do leta, Benitez je već kontaktirao kolegu Stiva Meklarena i ponudio mu 10.000.000 evra.

Primamljiva ponuda, ali Ovnovi traže bar 15.000.000 evra kako bi zadovoljili svoje apetite.

Momak koji je u Derbi stigao iz Hala pre dve godine za nešto više od 5.000.000 evra ove sezone je jedan od vodećih igrača u klubu. Iako nije klasičan napadač iza sebe već ima devet pogodaka u svim takmičenjima, a mnogi kritičari ga odavno vide u premijerligaškom društvu.

Tako misli i njegov menadžer Stiv Meklaren.
„Tom ima fantastične karakteristike i zaslužuje mesto u Premijer ligi. Pogledajte samo kakav duh ima taj momak. Veliki je borac. Odavno je pokazao da ima kvalitet za elitu“.

Inače, Ins je u 33 utakmice pod Meklarenovim vođstvom upisao čak 20 golova.

Sve vesti sa fudbalske pijace ispratite u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipDerbi kauntiEngleskaEvropaRafa BenitezTom Ins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara