""
""

Borusija poručila Junajtedu: Dalje ruke od Subotića!

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.13. | 15:49

Trener Borusije želi da vrati japanskog internacionalca Šinjija Kagavu, ali ne po cenu odlaska Srbina

Mančester junajtedu se neće ostvariti planovi da se reši Šinjija Kagave i da tom prilikom dovede Nevena Subotića. Dejvid Mojes je imao strategiju da Borusiji ponudi Kagavu, a da zauzvrat dobije srpskog defanzivca.

Izabrane vesti

Mojes uopšte ne računa na Kagavu, dok u odbrani ima velike probleme s obzirom na formu Nemanje Vidića, pa je mislio da jednim udarcem ubije dve muve.

Ipak, u Borusiji nisu naivni i ne pada im na pamet da se odreknu Subotića, iako žele da vrate Šinjija.
„Jirgen Klop bi mnogo voleo da vrati Kagavu u Borusiju i rekao mu je da su mu vrata kluba uvek otvorena. Šinji je bio emotivan kada je napuštao Dortmund i tada je kazao da mu se ne ide, ali da ponudu Mančester junajteda jednostavno ne može da odbije. Sada kada je upao u krizu u Junajtedu, rado bi se vratio u Dortmund, a klub bi ga dočekao raširenih ruku. Ipak, Mančester junajted može slobodno da zaboravi na Subotića. Klop nema nikakvu nameru da ga se odrekne jer ga smatra nezamenjivim jer ima ogromno iskustvo i pored činjenice da ima samo 24 godine“, rekao je izvor blizak treneru  Borusije iz Dortmunda.

Isti odgovor, Mančester junajted će dobiti ako bude pokušavao da angažuje Matsa Humelsa, kojeg je Aleks Ferguson naciljao još pre 18 meseci kada ga je gledao u finalu Kupa Nemačke i kada je bio oduševljen njegovom igrom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Borusija DortmundEngleskaEvropaNemackaNeven SubotićPremijer ligaŠinji Kagava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara