Branilac trona pred ispadanjem

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.11.18. | 15:30

Novi Pazar juri deficit iz prvog meča

Crvena zvezda i Vojvodina čekaju rivale u polufinalu odbojkaškog Kupa Srbije. Branilac trona Novi Pazar, koji je zbog čestih odlazaka i dolazaka upao u rezultatsku krizu (pet vezanih poraza u svim takmičenjima), pokušaće da nadomesti deficit iz prvog meča protiv Radničkog.

U nizu loših vesti za Pazarce, uoči današnjeg susreta sa Kragujevčanima stigla je i jedna dobra - Aleksa Polomac spreman je da pomogne saigračima, dok će Marko Vukašinović biti van protokola u narednom periodu, pošto se nalazi na probi u italijanskoj Peruđi.
"U poslednjoj ligaškoj utakmici s Crvenom zvezdom u Beogradu videlo se da momci nisu zaboravili da igraju, tri seta držali smo visok nivo. Očekujem da u narednom periodu vratimo mir i samopouzdanje, koje je malo poljuljano. Zaslužujemo respekt i mesto u vrhu", rekao je trener Novog Pazara Hamza Zatrić za RTV Novi Pazar.

Izabrane vesti

Radnički je u prvoj utakmici četvrtfinala slavio sa 3:1, a Pazarcima za plasman u sledeću fazu treba pobeda od 3:0 ili 3:1, uz uslov da osvoje najmanje 11 poena više od Kragujevčana.
"Po igrama u prethodnom periodu, možda je Radnički bliži polufinalu, ali moj stav je da smo u našoj dvorani favoriti protiv svakog rivala. Osim toga, u Kupu Srbije tradicionalno igramo dobro i osvajali smo trofej u poslednje dve sezone", podsetio je Zatrić.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 8453 SRB K Novi Pazar - Radnicki Kg. ki 1 2,29
Ukupna kvota2,29

KUP SRBIJE - ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Sreda
18.00: (2,29) Novi Pazar - Radnički Kragujevac (1,55) /prvi meč 1:3/
19.00: (1,65) Spartak Subotica - Jedinstvo Stara Pazova (2,11) /prvi meč 0:3/

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeOK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara