"Kaljeri i Halilović"
"Kaljeri i Halilović"

Bum-tras, vidi ga Las Palmas: Boateng je tu, iz Vest Hema stiže Kaljeri, iz HSV-a Halilović?

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.17. | 15:15

Biće zanimljivog fudbala na Kanarima

Kaljeri i HalilovićNije to baš kvalitet za sam vrh, ali ko malo pažljivije prati Primeru mogao je da primeti da je ove sezone pravo uživanje gledati Las Palmas sa Kevin-Princom Boatengom, Markom Livajom, Džonatanom Vijerom, Nabilom el Zarom i ostalim već pomalo zaboravljenim znalcima sa loptom o kojima će se kroz koju godinu verovatno pričati uz onu: “Eh, da je još samo bilo pameti“. Ali sada, “žoga bonito“, koja bi uskoro mogla da bude obogaćena još nekim egzotičnim začinima. Klub sa Kanara je, naime, na pragu dogovora sa Džonatanom Kaljerijem i Alenom Halilovićem.
Vest Hem nas je zamolio za još jedan dan, ali lično sam ubeđen da će (Kaljeri) doći“, kaže gazda Migel Anhel Ramirez govoreći o bivšem napadaču Boke Juniors, koji u Londonu nije opravdao očekivanja.

O Haliloviću nije govorio, ali mediji pišu da je i tu dogovor postignut i da se samo čeka ozvaničenje saradnje. Hamburg će 20-godišnjeg Hrvata, nekadašnjeg fudbalera Barselone, poslati na šestomesečnu pozajmicu vrednu 1.500.000 evra. Las Palmas će imati opciju da na kraju sezone otkupi njegov ugovor za 5.000.000 evra.

Izabrane vesti

Sa druge strane, šanse da Las Palmas dovede Hesea Rodrigeza na pozajmicu iz Pari Sen Žermene sada su već u domenu teorije, pošto španski klub ne može finansijski da isprati ni delić njegove plate.

Bez obzira, Las Palmas je na dobrom putu da oformi još bolji i još atraktivniji tim. A tek da podsetimo, u dosadašnjem toku sezone samo su Barselona i Sevilja imali veći posed lopte od Las Palmasa. Uostalom, samo se prisetite Boatengovog gola protiv Viljareala. Savršenstvo.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPremijer ligaNemackaLas PalmasHamburgerEvropaEngleskaDžonatan KaljeriAlen Halilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara