""
""

Čelsi odbio Monakovu bezobraznu ponudu za Murinja od 50.000.000 evra?!

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.11.15. | 09:18

Abramovič traži vrtoglavih 100.000.000 evra kako bi pustio portugalskog stručnjaka...

Čelsi je odbio basnoslovnih 50.000.000 evra za Žozea Murinja!

Izabrane vesti

U danima kada je ceo svet protiv Posebnog, u nedeljama kada se Čelsi bori za opstanak, a ne za šampionsku titulu, a Murinjo za živu glavu i ostanak na Stamford Bridžu, Roman Abramovič odbio je neočekivanu i apsolutno neverovatnu ponudu koja je stigla iz Monaka. Ruski naftni magnat Dmitri Ribolovljev pokušao je da iskoristi aktuelnu situaciju u redovima engleskog šampiona i „ulovi“ menadžera sa kojim bi mogao da kuje ozbiljne planove kako bi konačno izašao na crtu Pari Sen Žermenu, ali odgovor je bio negativan. Ne i konačan! 

Vest koja je na Bridž stigla od grupe moćnih akcionara potpuno je šokirala sve na Ostrvu, a samo nekoliko sati pošto je prvi čovek Čelsija odbio velikodušnu ponudu proneo se glas da bi Abramovič ipak prodao Murinja, ali samo ako bi stigla duplo veća ponuda! Dakle - 100.000.000 evra i Žoze Murinjo je slobodan da ode u Monako!

Autentičnost ove pomalo šokantne informacije potvrdio je i Alesandro Proto, jedan od članove pomenute grupe akcionara.
„Imao sam sastanak sa Abramovičem na kojem sam mu izneo ponudu. On je odbio, ali je rekao da bi pristao za duplo veću sumu. Ipak, mislim da je Murinju u Čelsiju ostalo još tri godine i sedam meseci“, rekao je Proto, jasno aludirajući na činjenicu da je Portugalac pre početka sezone potpisao novi ugovor sa Čelsijem.

Pokazatelj Romanove vere u Žozea ili želja ruskog oligarha da „opipa puls“ sunarodnika, ujedno i kolege milijardera?

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoRoman AbramovičPremijer ligaMonakoEvropaEngleskaDmitri RibolovljevČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara