""
""

Čelsi pušta Baneta, Juventus spremio platu od 2.300.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 10:36

Ivanović sve bliži prelasku u redove italijanskog šampiona, pod uslovom da Lihtštajner napusti Torino

Branislav Ivanović sve je bliži odlasku sa Stamford Bridža, a dres Čelsija izgleda da će zameniti opremom italijanskog šampiona Juventusa. Britanski tabloid San navodi da je uprava Čelsija spreman da ga pusti u januaru, pod uslovom da Stefan Lihtštajner napusti torinski klub.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da je Juventus spreman da ponudi Ivanoviću nedeljnu platu od oko 48.000 evra (godišnje oko 2.300.000 evra), što i nije mala cifra za fudbalera od 32 godine kojem je ove sezone trener Antonio Konte smanjio minutažu.

Sadašnji ugovor reprezentativca Srbije ističe u junu 2017. godine, a zanimljivo da ga je nekoliko puta u dosadašnjoj karijeri tražio Juventus. Prvi put je to bilo 2007, kada je iz moskovske Lokomotive došao u Čelsi.

Sa druge strane, Lihtštajtener je ove sezone šest puta bio starter u Seriji A u dresu Juventusa, ali ga trener Masimilijano Alegri nije uvrstio na spisak igrača za Ligu šampiona.

Lihtštajner je izgubio mesto u startnoj postavi otkako je letos u Juventus došao Dani Alves iz Barselone i primetno je njegovo nezadovoljstvo statusom. Interesantno je i da upravo Barselona traži desnog beka koga bi dovela na zimu, a Lihtštajner je na spisku kandidata.

(FOTO: Action images)


tagovi

Branislav IvanovićČelsiJuventusPremijer ligaSerija AStefan Lihtštajner

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara