Drugi gol Morisona
Drugi gol Morisona

Četiri poraza, 360 minuta bez gola i eto Brajtona na rubu ispadanja

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.19. | 23:15

Kardif ponovo živ posle pobede u gostima - 0:2 (0:1)

Četiri utakmice bez pobede i 360 minuta bez datog gola znače i definitivnu krizu u Brajtonu. Tim koji je dobro gurao u većem delu sezone opasno se srozao u poslednje vreme, a porazom od Kardifa (0:2) večeras kod kuće definitivno je dospeo u ugroženu zonu.

Imaju Galebovi Krisa Hjutona dva boda više od Velšana koji su prvi ispod crte, ali ovako kako igraju trenutno nemaju šanse da prežive, pogotovo što ih u narednim danima čekaju još dva gostovanja protiv Vulverhemptona i Totenhema.

Izabrane vesti

Očekivali su svi mnogo više večeras, čak se u prvi tim vratio i oporavljeni Paskal Gros, ali nisu domaćini imali rešenja za sjajne kontre Kardifa. Mendez-Laing je u 22 minutu majstorski pogodio sa 20-ak metara i razgalio gostujuću publiku. Sve je bilo gotovo u 50. kada je i Šon Morison posle prekida i centaršuta matirao golmana Metjua Rajana za konačnih 2:0.

Brajton je bio potpuno užasan večeras, a jedinu šansu za gol propustio je veteran Glen Mari u 94. minutu posle pokušaja glavom.

Važna pobeda za Kardif, ali pulenima Nila Vornoka prava borba za premijerligaški život tek predstoji, a najveći test imaće u nedelju kada dočekuju zahuktali Liverpul na svom terenu.

PREMIJER LIGA - zaostali meč

Brajton - Kardif 0:2 (0:1)
/Mendez-Laing 22, Morison 50/

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara