""
""

Čolo, ni ovde ne ideš dalje! Montelina Sevilja razbila Atletiko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.01.18. | 23:20

Ekipa italijanskog stratega i drugi put savladala Atletiko i apsolutno zasluženo stigla do polufinala Kupa kralja

Trpeo je Vinćenco Montela silne kritike od dolaska na klupu Sevilje, ali će posle četvrtfinalnih okršaja sa Atletikom iz Madrida čuveni Aeroplanino morati da zaradi i po neki hvalospev od strane španskih medija. Njegova Sevilja je ukupnim rezultatom 5:2 izbacila Atletiko Madrid iz Kupa kralja, pošto je i u drugoj utakmici, ovoga puta na Ramon Sančez Pishuanu, slavila sa 3:1.

Izabrane vesti

Izuetno mitivisani, najviše zahvaljujući fenomenalnoj atmosferi koju je priredila domaća publika, izabranici italijanskog stratega ušli su u utakmicu, pa je Serhiju Eskuderu trebalo samo 25 sekundi da istu tu publiku dovede do usijanja.

Madriđani su nakon eliminacije iz Lige šampiona, ispali i iz Kupa kralja, pa je sve manje takmičenja u kojima su konkurentni za osvajanje trofeja. Mada, tinjala je nada u gostujućim redovima sve do početka drugog poluvremena, pošto je još u 13. minutu sjajnom egzekucijom rezultat poravnjao Antoan Grizman.

Ali samo što se krenulo u nastavku, Banega je sa bele tačke vratio prednost domaćinu, i tada je bilo jasno da ništa od podviga Jorgandžika neće biti. Gosti su napadali posle drugog primljenog pogotka, pomalo i bezglavo, pa je u 79. minutu stigla kazna preko Pabla Sarabije. Sevilja je postala prvi učesnik polufinala Kupa kralja, čija bi završnica ove sezone mogla da bude uzbudljivija nego ikad.

KUP KRALJA, ČETVRTFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
Sevilja - Atletiko Madrid 3:1 (1:1), ukupno 5:2
/Eskudero 1, Banega 48ag, Sarabija 79 - Grizman 13/

Sreda
19.00: (3,80) Alaves (3,45) Valensija (2,00)

21.30: (1,20) Real Madrid (6,75) Leganes (14,0)

Četvrtak
21.30: (1,10) Barselona (11,0) Espanjol (19,0)

(FOTO: Action images)


tagovi

Vinčenco MontelaŠpanijaSeviljaPrimeraAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara