""
""

Čudo u Đironi, srpski trener odveo Saragosu u finale plej-ofa posle 0:3 u prvoj utakmici!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.06.15. | 19:10

Tim sa Romarede boriće se sa Las Palmasom za ulazak u Primeru

Čudo se dogodilo! Saragosa je posle poraza od 0:3 kod kuće uspela da savlada Đironu sa 4:1 u revanšu i izbori plasman u finale plej-ofa za plasman u Primeru, gde će se sa Las Palmasom boriti za poslednje mesto u španskoj eliti naredne sezone.

Ovo je svakako veliki uspeh za srpskog stručnjaka Ranka Popovića koji je na klupi kluba sa Romarede krajem novembra nasledio Viktora Munjoza posle četiri meča bez pobede. Popović je sjajno krenuo, zabeležio dve pobede i remi u tri utakmice, nakon čega se Saragosa vratila u borbu za plej-of. 

Izabrane vesti

Đirona je uoči ovog susreta imala sve u svojim rukama, zaista je čudo trebalo da se dogodi da bi gosti nadoknadili na jednom od najvrelijih terena u Španiji tri gola razlike, ali upravo se to dogodilo! Posle prvih 45 minta na semaforu je stajalo šokantnih 0:3 (dva puta Vilijan Hoze i jednom Kabrera), da bi u 67. minutu Hoze Fernandez pogodio i četvrti put mrežu domaćeg tima što je bacilo na kolena Katalonce. U tim trenucima bila su im potrebna dva gola da bi izborili finale, jedan su dali u 73. minutu, međutim, to je bilo sve, iako je Granel u sedmom minutu nadoknade pogodio stativu.

Kakav način da izgubite sve šanse za ulazak u Primeru...

Da podsetimo, Las Palmas je finale izborio nako jučerašnjihn 0:0 na svom terenu protiv Valjadolida. U prvoj utakmici bilo je 1:1.


tagovi

ŠpanijaSaragosaPrimeraplej-ofEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara