Asmir Kajević protiv Dinama jesenas
Asmir Kajević protiv Dinama jesenas

Čuka u Vranju bez petorice, Dinamo prvi put u sezoni pobegao sa superligaškog dna

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.03.19. | 16:51

Spartak u 90. minutu do pobede nad Radnikom

Novopečeni reprezentativac Miroslav Bogosavac, brzonogi Samjuel Ovusu i jedan od najboljih superligaških defanzivaca Darko Puškarić povređeni, Ognjen Mudrinski i Aleksandar Đurđević suspendovani. Desetkovan izostancima petorice standardnih prvotimaca Čukarički nije ni mogao više, pa je Dinamo i dalje bez poraza u kalendarskoj 2019. godini - 0:0 u 26. kolu Superlige. I Dinamo je, prvi put u debitantskoj sezoni u Superligi, pobegao sa začelja tabele prepustivši fenjer Zemuncima, iako je protiv sebe imao rivala koji ga je jesenas otresao sa 6:1.

Danas nula. Čuka je propustila šansu da bar na koji sat sustigne Partizan na trećem mestu na tabeli što će je teško koštati u nastavku sezone,  jer je Mladost devet stepenika ispod, a kako su beogradski večiti i niški Radnički i u četvrtfinalu Kupa Srbije malo je verovatno da će Lučanci, Vojvodina, Napredak ili Radnik uspeti da kroz najmasovnije klupsko takmičenje Brđanima oduzmu mesto u Evropi. Malo verovatno, mada ne i nemoguće.

Izabrane vesti

Kad se već dotakosmo Radnika, Surduličanima je danas malo nedostajalo da odnesu bod iz Subotice, pošto Spartaku ni dva gola Nemanje Obradovića nisu bila dovoljna za više od 2:2 sve do 90. minuta kada je Vladimir Otašević pogodio za 3:2.  Igor Zlatanović i Bogdan Stamenković bili su strelci za goste sa juga Srbije, ali njihov učinak nije mogao da spreči Subotičane da posle dve uzastopne pobede uplove u mirnije vode. Ako tako nešto postoji u Superligi...

SUPERLIGA - 26. kolo:

Subota

Radnički - Mladost  1:0 (1:0)
/Ranđelović 40/

Napredak - Vojvodina 0:0

Crvena zvezda - Zemun 4:0 (2:0)
/Marin 31, Joveljić 42, Pavkov 53, Zlatković 67ag/

Nedelja

Dinamo - Čukarički 0:0

Spartak – Radnik 3:2 (1:1)
/Obradović 44, 47, Otašević 90 – Zlatanović 26, Stamenković 81/

Voždovac – Partizan 1:0 (0:0)
/Srnić 60/

Proleter – Rad 0:0

OFK Bačka – Mačva 0:1 (0:1)
/Gavrić 7pen/

 


tagovi

Nemanja ObradovićIgor Zlatanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara