""
""

Da li biste vi dali 36.500.000 dolara za otkup tašte? Eklston će morati!

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 13:27

Otmičari od Bernija Eklstona traže da novac za otkup tašte sakupi i isporuči ga u tri vreće kako gospođa Šnuk ne bi doživela nešto mnogo gore

Berni Eklston, prvi čovek Formule 1, na teškim je mukama, i to ni manje ni više nego zbog tašte. Kako javljaju brazilski mediji, Bernijeva tašta Apersida Šnuk, majka Eklstonove treće žene Fabijane, oteta je u Sao Paуlu. S otmičarima izgleda da nema šale jer traže da im Eklston plati 36.500.000 dolara ili 28.000.000 funti pa otmičari žele da im se otkup isplati u britanskoj valuti.

Izabrane vesti

Kako navode mediji u Brazilu, od Eklsona se traži da novac bude donesen na nepoznatu lokaciju, i to u tri zasebne vreće. Ukoliko seda glava Formule 1 isplati otkup otmičarima, ovo će biti najveći otmičaski plen koji je ikada iznuđen u Brazilu.

Podsećanja radi Eklston je suprugu Flosi (38) upoznao na Velikoj nagradi Brazila 2009. godine. Njih dvoje su se venčali tri godine kasnije. Ukoliko postoji proba ljubavi, sasvim sigurno da će ovo biti ozbiljan test za vremešnog Eklstona. Tašta koja je, uzgred, i značajno mlađa od zeta ipak nije makar ko, pa se očekuje da Berni što pre reaguje i na neki način spase gospođu Šnuk!

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Formula 1Berni Eklston

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara