"Pravili se Englezi: Dauda"
"Pravili se Englezi: Dauda"

Dauda posetio svlačionicu Zvezde: Upravu nisam želeo da vidim, naučili su me da ljudima ne verujem na reč

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.04.15. | 22:22

"Mogao sam da odem bez obeštećenja, a ja sam zbog kluba, navijača pristao da im oprostim i neke pare, a u kasu ubacim pola miliona evra. I mislio sam da će zbog svega toga ispoštovati rokove, ali su se oni pravili Englezi", rekao je Nigerijac

Pravili se Englezi: DaudaAbiola Dauda ponovo u Beogradu! Nigerijski napadač, uprkos tome što je zbog neisplaćenih zarada tužio Crvenu zvezdu kod FIFA, iskoristio je reprezentativnu pauzu da dođe u Beograd i ponovo vidi stare saigrače na stadionu Rajko Mitić.
„Dolazak u Zvezdu i Srbiju za mene je bio pun pogodak. Pomogao sam da se osvoji titula, uživao u gradu otvorenog srca, stekao prijatelje. A, naučio sam i da ne verujem ljudima na reč“, rekao je Dauda za Novosti.

Napadač Vitesea nije propustio priliku da poseti svlačionicu Zvezde.
„Zatekao sam samo Lazovića, mog dobrog prijatelja, kao i ljude iz stručnog štaba. Divno je bilo videti sve njih opet, proći tunelom do ’rupe’ i prisetiti se svih lepih trenutaka. To se ne zaboravlja. Mada, mnogo mi je bilo krivo što sam zbog povrede propustio finiš sezone".

Izabrane vesti

U prostorije kluba nije ni imao nameru da se penje.
„Njih zaista ne želim da vidim. Bolna su tema. Ispao sam više nego korektan prema čelnim ljudima. Mogao sam da odem bez obeštećenja, a ja sam zbog kluba, navijača pristao da im oprostim i neke pare, a u kasu ubacim pola miliona evra. I mislio sam da će zbog svega toga ispoštovati rokove, ali su se oni pravili Englezi. Čekao sam, zvao ih, nisu mi odgovarali na pozive. Vreme je prolazilo i nisam više imao izbora. Tužio sam ih FIFA jer mi se smučilo da čekam i slušam lažna obećanja“.

Nigerijac je dodao da uvek treba pamtiti lepe stvari.
„Za mene će Beograd i Crvena zvezda uvek biti značajan deo života i karijere. Šteta je samo što posle titule nismo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona. Sve bi bilo drugačije, bilo bi i novca, tim bi ostao na okupu. Sada bismo možda pričali o nekim uspesima. Ko zna...“, zamišljeno je zaključio Dauda.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaFK Crvena zvezdaAbiola Dauda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara