""
""

Dibala pakuje, Pipita cepa mreže - Juventus je spreman za Mesija i društvo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.04.17. | 22:34

Stara dama rutinski slavila protiv Kjeva sa 2:0

Kakav tandem, strašan tandem! Gonzalo Iguain i Paulo Dibala, kako sezona prolazi, deluje kao da igraju zajedno već decenijama, a ne od prošlog leta. Trenuci lucidnosti ovog tandema protiv Kjeva bili su dovoljni za pobedu od 2:0 u duelu 31. kola Serije A.

Izabrane vesti

I ne samo to. Stara dama je vratila mir u svoje redove posle dva više nego naporna duela sa Napolijem u prvenstvu i kupu u prethodnih sedam dana i može neometano da se sprema za ono najvažnije - četvrtfinale Lige šampiona.

A u prvom meču tamo ih čeka Barselona u Torinu u utakmici koja je na programu u utorak. Nije doduše, večeras, delovalo da su igrači Juventusa mislima već u tom okršaju.

Igrao je Juventus svoju standardnu igru - „davi zmija žabu“. Već toliko puta oprobani metod upalio je i večeras protiv Letećih magaraca iz Verone koji su samo sporadično pružali otpor.

U 23. minutu Dibala je lepo prošao po desnoj strani, zavrnuo loptu na penaltik, a tamo spreman čekazo Iguain kojem nije bilo teško da je smesti u mrežu.

Dibala je uradio pola posla i kod drugog gola u 84. minutu kada je promešao trojicu protvničkih fudbalera, dodao loptu do Stefana Lihtštajnera, ovaj je samo prebacio do Iguaina i, pogađate šta je Argentinac uradio.

Računajući i večerašnje pogotke, Iguain je stigao do brojke od 21 gola u italijanskom prvenstvu ove sezone. A do kraja će Juventus odigrati još sedam utakmica.

 

SERIJA A, 31. kolo

Subota
Empoli - Peskara 1:1 (1:1)
/El Kaduri 9 - Kaprari 31/

Atalanta - Sasuolo 1:1 (0:1)
/Kristante 73 - Pelegrini 36/

Juventus - Kjevo 2:0 (1:0)
/Iguain 23, 84/

Nedelja
12.30 Sampdorija - Fiorentina
15.00 Milan - Palermo
15.00 Bolonja - Roma
15.00 Kaljari - Torino
15.00 Krotone - Inter
15.00 Udineze - Đenova
20.45 Lacio - Napoli

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan LihtštajnerSerija APaulo DibalaKjevoJuventusGonzalo Iguain

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara