"Perin umesto Handanovića?"
"Perin umesto Handanovića?"

Domino efekat? De Hea u Realu, Handanović na Old Trafordu, Perin na Meaci?

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.03.16. | 15:12

Barem jedan je spreman na ovu veliku rokadu...

Perin umesto Handanovića?Matea Rođi je uveren. Matiji Perinu je vreme da napravi sledeći korak u karijeri. Dosta je bilo Đenove, 23-godišnji golman bi da se bori za trofeje, a njegov menadžer Rođi već je dobio zadatak da mu pronađe novog, kvalitetnijeg poslodavca od dosadašnjeg.

Pa da krenemo od najrealnije opcije...
"Došlo je vreme da Matija promeni klub, da napravi iskorak. Idealno bi bilo da ode u klub preko kog  bi mogao u neki vrhunski klub. Mogu već sada da kažem da to neće biti Torino, iako imam ogromno poštovanje prema istoriji tog kluba. Možda pre tim poput Fjorentina u kojoj bi mogao da stekne evropsko iskustvo. Ono mu sad nedostaje", rekao je Rođi za jedan sajt koji prati zbivanja u Interu.

Izabrane vesti

I tu dolazimo do zanimljivog dela...
"Inter? Ogroman klub i vrhunski golman (Samir Handanović). Sigurno jedan od najbpoljih u Evropi. Ali ako bi Handanović otišao - na primer da u Mančesteru zameni njihovog golmana  - možda bi Neroazuri razmislili o Perinu? Sportski direktor Pjero Ausilio mnogo ceni mog igrača, a nema potrebe da govorim koliko bi Matiji značilo da brani gol Intera ili čak i Rome u važnom takmičenju kakva je Liga šampiona", trudi se Rođi da nigde ne zatvori vrata.

Da li zna nešto što mi ne znamo? Teško je reći, ali su pojedini italijanski mediji ovakvu izjavu povezali sa odlaskom De Hee u Real. A možda Pep Gvardiola ne vidi Džoa Harta međ stativama Mančester Sitija?

Nego da se vratimo na Perina? Koliko košta to zadovoljstvo?
"Oko 12.000.000 evra", jasan je Rođi.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija AMatija PerinItalijaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara