""
""

Dohvatio Toni Pjulis Arsenal i rastavio ga na sitne komade (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.03.17. | 15:22

Arsene, vreme je...

Pre utakmice prijateljsko rukovanje, a onda rastavljanje na sastavne delove. Vest Bromvič Albion razbio je Arsenal u sitne komade s tri plotuna i praktično potpisao otkaz Arsenu Vengeru, nedugo pošto su ogorčeni navijači Tobdžija javno iskazali da ljubavi više nema - 3:1.

Izabrane vesti

Mislio je verovatno i prekaljeni trenerski vuk da su crni dani iza njega i da posle bruke u dvomeču s Bajernom ne može gore. Ali, prevario se Venger, a posle trećeg vezanog ligaškog poraza u gostima navukao je još veći bes na sebe. 

Wenger OUT! (FOTO)

Toni Pjulis nije samo majstor da klubove u krizi vrati u život, već je očigledno postao maher za nadigravanje Arsenala. Od poslednjih sedam mečeva protiv Arsenala kod kuće, ma koji klub vodio, samo jednom je doživeo poraz, a zaključno s današnjom utakmicom ubeležio je i četvrtu pobedu. 

Majstor Pjulis je Arsenal nadigrao specijalitetom iz svoje kuhinje - golovima iz prekida. Prvi i treći pogodak došli su na gotovo identični način - posle kornera, nakon čega bi se Kreg Doson vinuo do nebeskih visina i zakucao loptu pod prečku i pored nemoćnih Petra Čeha i Davida Ospine, koji je iskusnog kolegu zamenio na crti pošto se ovaj povredio pred kraj prvog dela utakmice. 

Mada je Aleksis Sančez imao gotovo ekspresan odgovor na prvi Dosonov plotun, Arsenal je praktično sve vreme bio u kandžama Drozdova! Osim Sančezovog gola Arsenal je imao samoo još dve smislenije prilike da ugrozi gol Ben Fostera

Kod prve je Aron Ramzi imao slab šut, da bi znatno kasnije, u trenutku kada je VBA već vodio sa 2:1, Dani Velbek pogodio prečku. S druge strane, Halu Robson Kanuu bilo je potreban nepuni minut na terenu kako bi razbio odbrambeni bedem Arsenala i vratio vođstvo na stranu domaćina. Situacija jeste bila sumnjiva na prvi pogled, ali su arbitri na kraju dali pravu ocenu i priznali gol.

To je bio samo početak agonije. Jer, njen kraj usledio je kada je Doson po drugi put zakucao loptu i postavio konačni rezultat. Bio je to kraj svih Arsenalovih nadanja da bi mogao da se izvuče pozitivan ishod. Ujedno i poklon Mančester junajtedu i Evertonu, koji jure Arsenalovo peto mesto. 

PREMIJER LIGA - 29. kolo:

Subota:

VBA - Arsenal 3:1 (1:1)
/Doson 12, 75, Robson Kanu 55 - Sančez 13/

16.00 Kristal Palas - Votford
16.00 Everton - Hal
16.00 Stouk - Čelsi
16.00 Sanderlend - Barnli
16.00 Vest Hem - Lester
18.30 Bornmut - Svonsi

Nedelja:

13.00 Midlzbro - Mančester junajted
15.15 Totenhem - Sautempton
17.30 Mančester Siti - Liverpul

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaHal Robson KanuKreg DosonPremijer ligaToni PjulisVest Bromvič Albion

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara