Drama u Pazaru, Voša ima prvu meč loptu

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.04.18. | 11:33

Novosađani su potpuno zasluženo stigli na korak do titule za koju se bore večeras u Pendiku. Ipak, taj odlučujući korak je i najteži

Prednost domaćeg terena odbojkaši Vojvodine su maksimalno iskoristili i materijalizovali na pravi način pobedama u prve dve utakmice finala plej-ofa. Novi Pazar je dva puta poklekao, a Novosađani su potpuno zasluženo stigli na korak do titule za koju se bore večeras u Pendiku. Ipak, taj odlučujući korak je i najteži.

Pred Vošom su tri meč lopte, pa bi u večerašnji duel u Novom Pazaru trebalo da uđe rasterećenije.
"Zadovoljan sam kako smo igrali na našem terenu. Bila je to prava prezentacija kvaliteta naše ekipe, naročito u prvom susretu. U drugoj utakmici takođe smo igrali dobro, ali je kasnije Novi Pazar povećao kvalitet igre i bilo je neizvesnije. Međutim i tada smo pokazali da možemo da odigramo kako treba. Podrška publike je bila odlična i nadam se da će tako biti i ubuduće. U tako sjajnoj atmosferi bilo je uživanje igrati. Treća utakmica će biti teža pred njihovim navijačima, ali verujem da smo spremni i za to", izjavio je sportski direktor Novosađana Slobodan Boškan.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Nedžad Osmankač takođe je pohvalio publiku istakavši da je možda upravo ona bila tas na vagi.
"Još smo pod utiskom meča koji je za sve odbojkaške sladokusce bio nešto posebno. Mislim da će treći meč biti drugačiji, jer Novi Pazar ima iskusnu ekipu koja zna da iskoristi prednost domaćeg terena. Predstoji divovska borba dva tima koja su pokazala najviše ove sezone. Dovoljno smo se pripremili za sve izazove i ako damo sve od sebe na terenu možemo očekivati povoljan rezultat", poručio je Osmankač.

Da li Novi Pazar može do duple krune? Osvajač nacionalnog kupa igra zaista sjajno ove sezone, ali se čini da je Vojvodina za nijansu kvalitetnija. Dvorana u Pazaru biće sasvim sigurno krcata, pa domaćin izvesno može da produži finalnu seriju.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 8437 SR1PF Novi Pazar - Vojvodina ki 1 2,19
Ukupna kvota2,19

ODBOJKA, SRBIJA 1 - FINALE

Četvrtak
18.00: (2,19) Novi Pazar - Vojvodina (1,60)   /u seriji 0:2/

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeOK VojvodinaOK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara