"Šola Ameobi"
"Šola Ameobi"

Džaba što Šola Ameobi hoće da igra za džabe...

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.01.16. | 16:45

Boltonu Fudbalska liga ne dozvoljava transfere, čak ni pozajmice

Šola Ameobi

Paradoksalna situacija. Nekadašnji premijerligaš Bolton nije u mogućnosti da prihvati ponudu Šole Ameobija da igra za njih za džabe do kraja sezone.

Izabrane vesti

Transfer embargo koji je uveden fenjerašu Čempionšipa krajem decembra sprečava Bolton da realizuje registraciju bilo kog ugovora u Fudbalskoj ligi, pa tako i da angažuje napadača Njukasla.

Žestoka kazna je uvedena Vonderersima jer nisu bili u mogućnosti da predoče finansijske planove u skladu sa finansijskim fer-plejom za sledeću godinu, ali za razliku od Notingema i Fulama koji su takođe kažnjeni, Bolton ne može da dovede igrače ni na pozajmicu.

Ameobijev ugovor je istekao u subotu nakon utakmice u kojoj je Bolton savladao MK Donse sa 3:1, a on postigao gol, a menadžer Nil Lenon nadao se da će razgovarati sa napadačem na pozajmici iz Njukasla oko novog ugovora.

Jedini način da se transfer ostvari je da Bolton podnese specijalni zahtev Fudbalskoj ligi za registraciju Ameobija, ali bi on važio samo u slučaju da je ekipu pogodila kriza sa povređenim igračima i da nemaju na raspolaganju bar 17 fudbalera sa seniorskim stažom.

Može da se desi da Boltonu bude skinuta zabrana dovođenja fudbalera, ali tek nakon što isplate 3.500.000 evra poreza koji duguju do 22. februara kada je zakazano sasalušanje pred nadležnim sudom.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Šola Ameobimeđunarodni fudbalEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara