""
""

Džek Vilšer i poziv iz Đenove koji se ne odbija

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.07.17. | 09:30

Možda je pravo vreme da Sampdorija probudi strast prema engleskim fudbalerima

Trevor Frensis, Grejem Sunes, Dejvid Plat, Li Šarp, Dez Voker… Imala je Sampdorija uduvek poseban pik na fudbalere isa Ostrva. Poslednji Englez koji je nastupao za klub iz Ligurije bio je upravo spomenuti Šarp, pre ravno 20 godina i možda je pravi čas da klub sa "Marasija" obnovi tu englesku fudbalsku strast ovoga leta.

Izabrane vesti

Zato su se čelnici Sampdorije i simpatični predsednik Masimo Ferero dosetili da postoji dobar fudbaler, nekadašnji reprezentativac Engleske, koji ima talenat i kvalitet, ali možda ne i dovoljno samopouzdanja. Radi se o Džeku Vilšeru, 25-godišnjem fudbaleru Arsenala, koji je minulu sezonu proveo na poizajmici u Bornmutu.

Trešnjice nisu nikada iskreno planirale da ga otkupe, a pošto se Džek vratio u London ovoga leta ponovo je dobio informaciju da menadžer Arsen Venger ne računa na njega, bez obzira što je sa turneje u Australiji izostavljen zbog povrede noge. Zato su njegovi menadžeri počeli da mu traže klub, a Italija se sama nametnula kao zanimljiv izbor. 

Podsetimo, prošlog leta, pre nego što je otišao u Bornmut na pozajmicu, Džek Vilšir je slovio kao potencijalno pojačanje Milana i Rome, ali se na kraju odlučio za ostanak u Engleskoj. Sampdorija je pak sada nešto drugačija opcija. U tom klubu vole igrače sa Ostrva, a i fudbalska sredina je takva da može lako da oživi mrtvu karijeru.

Arsenal, prema informacijama iz Italije, želi da pusti Vilšira i zadovoljiće se obeštećenjem od 10.000.000 evra, a istovremeno i Sampa je spremna da plati tu cenu jer želi da svoj vezni red osveži iskusnim internacionalnim fudbalerom. Podsetimo, Džek Vilšir je čak 34 puta igrao je za Englesku i postigao dva gola.

Nema šta, lepo bi bilo videti ga u Seriji A.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

ArsenalDžek VilšerItalijaSampdorijaSerija ATransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara