"Zadovoljan: Džimi Flojd Haselbajnk"
"Zadovoljan: Džimi Flojd Haselbajnk"

Džimi Flojd je skinuo mrak, Jokan još nije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | sub. 16.01.16. | 18:00

Srpski stručnjak s Fulamom stigao samo do boda u Hadersfildu (1:1). Midlzbro i Derbi poraženi, sjajni Hal uništio Čarlton

Zadovoljan: Džimi Flojd Haselbajnk

Moraće Slaviša Jokanović još malo da sačeka na prvi trijumf sa Fulamom, ali je pozitivan korak, posle dva uzastopna poraza od dolaska na klupu tima sa Krejven Kotidža, načinjen ovog popodneva na gostovanju u Hadersfildu, gde je njegov tim posle velike borbe osvojio bod (1:1).

Izabrane vesti

Kapiten Ros Mekormak je već u drugom minutu doveo Fulam u vođstvo, ali je u 19. iskusni Mark Hadson postavio konačan rezultat. Gostujući tim je bio bolji, imao inicijativu u većem delu meča, ali je na kraju morao da se zadovolji samo bodom, kojim je, ipak, krenuo ka sredini tabele.

Ali, zato se prvoj pobedi danas radovao Džimi Flojd Haselbajnk, koji je posle sedam utakmica od kako je preuzeo Kvins Park Rendžerse konačno slavio i to na gostovanju protiv Roterama sa 3:0. Policajci su sva tri pogotka postigli u drugom poluvremenu, pa su radosni otišli nazad u London.  

Najubedljiviji bili su fudbaleri Hala koji su surovim trijumfom nad Čarltonom od čak 6:0 nastavili poteru za prvoplasiranim Midlzbrom. Na ruku im ide i kiks vodećeg tima Čempionpiša, koji je pao u šestom minutu nadoknade vremena na gostovanju u Bristolu. Bilo je 1:0 za Siti, a dželat Midlzbroa je napadač domaćih Ves Barns.

Tigrovi Stiva Brusa su protiv Čarltona, koji je stigao sa novim-starim menadžerom Hozeom Rigom, čitav posao završili u prvom poluvremenu, kada je zahvaljujući het-triku Abela Ernandeza bilo čak 4:0. U nastavku su Diame i Hejden sa još dva pogotka zaokružili impresivno popodne Sitija, koji je stigao lideru na samo dva boda.

Razočaranje dana za mnoge svakako je poraz ambicioznog Derbija koji je prosto razmontiran kod kuće sa 0:3 od strane Birmingema. Sva tri pogotka gosti su dali u drugom poluvremenu, pa su nastavili poteru za šestim mestom koje vodi u plej-of.

Brajton je slavio posle čak sedam utakmica bez trijumfa, a pogodak Bobija Zamore u trećem minutu bio je dovoljan da se ekipa Krisa Hjutona vrati kući sa celim plenom iz Blekburna. Veteran je sjajno ispratio akciju i matirao golmana Džejsona Stila.

U velikom jorkširskom derbiju koji je otvorio današnji program Šefild Venzdej je savladao Lids sa 2:0 i nastavio borbu za plej-of. Dva pogotka Gerija Hupera početkom drugog poluvremena bili su dovoljni navijačima Sova da se izrugaju omraženim rivalima iz Lidsa, koji su po ko zna koji put pokazali da su daleko od ozbiljne ekipe.

ČEMPIONŠIP - 27. KOLO

Petak:

Brentford - Barnli 1:3 (0:3)
/Džadž 57 - Arfild 12, Barton 30, Bojd 39

Subota:

Šefild Venzdej – Lids 2:0 (0:0)
/Huper 47, 50/

Blekburn – Brajton 0:1 (0:1)
/Zamora 3/

Bristol Siti – Mildzbro 1:0 (0:0)
/Barns 90+6/

Derbi – Birmingem 0:3 (0:0)
/Robinson 59, Glison 74. Kiftenbeld 81/

Hadersfild – Fulam 1:1 (1:1)
/Hadson 19 – Mekormak 2/

Hal – Čarlton 6:0 (4:0)
/Ernandez 9, 16, 39, Snodgras 35, Diame 58, Hejden 80/

Ipsvič – Preston 1:1 (1:1)
/Marfi 38 – Džonson 7/

MK Dons – Reding 1:0 (0:0)
/Volš 78/

Notingem F. – Bolton 3:0 (2:0)
/Oliveira 12. penal, Burk 16, Vard 83/

Roteram – KPR 0:3 (0:0)
/Hoilet 52, Filips 54, Poleter 90+1/

Vulverhempton – Kardif 1:3 (1:2)
/Žiro 40 – Nun 28, 36, Rals 48/

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Slaviša JokanovićKvins Park RendžersHal sitiFulamEngleskaDžimi Flojd HaselbajnkDerbi kauntiČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara