""
""

Džošua Parker je samo jedna od opcija

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 17:14

Zvezda će verovatno izgubiti novac na Parkeru, pošto Škoti izgleda da nemaju nameru da plaćaju obeštećenje

U Crvenoj zvezdi je završio svoje posle samo šest meseci. Džošua Parker čeka u Beogradu rasplet situacije i neku ponudu, a Zvezda još nestrpljivije iščekuje da mu vidi leđa.

Izabrane vesti

Kao jedan od simbola promašenih investicija odlazeće uprave, Parker nema više ničiju podršku na Marakani jer oni koji su ga doveli sada najradije okreću glavu od njega nadajući se da ih neće povezivati sa dovođenjem reprezentativca Antigve i Barbude. Rešenje situacije bi mogla da bude Parkerova selidba u Aberdin.

Škotski premijerligaš i vicešampion je potvrdio interesovanje za Parkera, ali samo kao jednu od opcija.
„Parker je igrač čije lake dostupnosti smo svesni. Ali on je samo jedna opcija i jedan od mnogih koje bi mogli da angažujemo“, istakao je danas Aberdinov trener Derek Mekajns.

To bi moglo da znači da Škoti nemaju nameru da plaćaju obeštećenje za Parkera koji ima još godinu i po dana ugovora sa Zvezdom, ali s obzirom na situaciju verovatno bi klub sa Marakane pristao i na tu opciju samo da ga se reši. 

Podsetimo, Parker je prethodne zime došao iz slovenačkih Domžala kojima je Zvezda platila od 120.000 evra i bio jedini igrač za kojeg je uprava predvođena Zvezdanom Terzićem platila obeštećenje. Potpuno je razočarao i na kraju će biti još jedna u nizu promašenih investicija koja će pogoršati ionako lošu finansijsku situaciju u našem najtrofejnijem klubu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaDžošua ParkerFK Crvena zvezdaAberdin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara