Filip Đorđević blizu Kjeva

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.06.18. | 14:12

Srpski napadač spreman za promenu u karijeri

Govorilo se prošlog jula, šuškalo se zimus, ali Filip Đorđević će novo poglavlje u karijeri otvoriti tek ovog leta. Posle cele sezone provedene u zapećku, bez odigrane utakmice u dresu Lacija, srpski napadač spreman je da otvori novo poglavlje u karijeri, a njegova naredna stranica trebalo bi da bude - Kjevo.

Đorđević je slobodan u izboru sredine pošto mu je istekao ugovor s Lacijem, a prema navodima italijanske štampe, već je postigao usmeni dogovor s timom iz Verone. Opet, šuška se da je Đorđević samo jedan od kandidata za novog centarfora Kjeva, a kompletnu listu čine još Dijego Falćineli iz Sasuola, koji je poslednjih nekoliko meseci proveo na pozajmici u Fjorentini, te Simeon Simi iz Krotonea. Đorđevićeva prednost trebalo bi da budu iskustvo, ali i činjenica da za njega Kjevo ne bi trebalo da plati ni cent obeštećenja, pošto je slobodan igrač. Uprkos tome što nije odigrao ni utakmicu, u Kjevu navodno cene Đorđevićevu ulogu u Laciju tokom prethodnih sezona i nadaju se da bi mogli da mu vrate karijeru na pravi put. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Đorđević je nedavno imao razgovore i sa Zvezdanom Terzićem oko potencijalnog dolaska u Crvenu zvezdu, ali šanse da se tako nešto dogodi su praktično nepostojeće.

Foto: Action Images


tagovi

Filip ĐorđevićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara