Fjorentina želi Radoju

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.12.18. | 19:13

Konkurencija je SPAL

Crnim danima Nemanje Radoje u Vigu mogao bi da dođe kraj u najskorije vreme.

Izabrane vesti

Srpski vezista odavno je ispao iz kombinacije za prvi tim pošto nije želeo da produži ugovor sa Seltom, ali i pored značajno umanjene minutaže interesovanje za njega ne jenjava. Pre samo nekoliko dana iz Španije je lansirana informacija da Atletiko Madrid i Hetafe udruženim snagama hoće da angažuju Radoju, dok je danas sa Apenina stigla vest sledeće sadržine - Fjorentina merka povremenog srpskog reprezentativca. 

Radoja će od 1. januara ući u poslednjih šest meseci ugovora u Vigu, zbog čega će biti u mogućnosti da samostalno pregovara oko angažmana za leto. Međutim, kako do kraja sezone ima još dosta vremena, svima je u interesu da Rad​oja sa Balaidosa ode već u januaru. Selta bi dobila simbolično obeštećenje, Fjorentina igrača kojeg bi odmah mogla da stavi u pogon, a Radoja minute na terenu. Fjorentina se, inače, ne interesuje prvi put za Radoju, koga je takođe razmatrala kao opciju i u nekim prethodnim prelaznim rokovima. Tada se, ipak, saradnja nije ostvarila. 

Fjorentina nije jedini tim koji je zainteresovan za Radoju. Naime, u redu stoji i SPAL, koji takođe želi da ojača redove pred nastavak sezone gde klub očekuje tesna borba za opstanak.

Foto: Reuters


tagovi

Nemanja RadojaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara