Frka u Brižu, karakter na ispitu

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.04.18. | 09:02

Izabranici Ivana Leka u rezultatskoj krizi i moraju što pre da se vade ako misle da osvoje titulu

Upaljena je crvena lampica na Jan Brejdelu! 

Briž se ozbiljno uljuljkao nakon debele prednosti u prvom delu sezone, vezao dva poraza u plej-ofu, a posebno je bolan onaj u derbiju u prošloj rundi. Dodatno sve u klubu peče bolna činjenica da na Anderlehtovom stadionu nisu slavili još od 1998. godine.

Izabrane vesti

Kako bilo, Briž mora da se probudi iz letargije. Teško da će u bliskoj budućnosti imati bolju priliku, pošto mu u četvrtom kolu doigravanja na megdan dolazi Šarlroa, tim koji u plej-ofu još uvek nije ostvario pobedu. Samo Briž ove sezone nije poražen na svom stadionu. Očigledno je i logično da se izabranici Ivana Leka daleko bolje snalaze pred sopstvenim navijačima, ali ekipa sa šampionskim ambicijama ne bi smela da zavisi od faktora domaćeg ili gostujućeg terena. Brižu naruku ide i raspored jer će i u sledećem kolu biti domaćin protiv Standarda iz Liježa.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 20:30 1806 BE1PF Club Brugge - Charleroi kmb 1&2-3 2,35
Ukupna kvota2,35

Negativna stvar je povreda ponajboljeg igrača Briža i novopečenog reprezentativca Antonija Limbombea. Belgijski stručnjaci saglasni su u oceni da Briž mora da reaguje sa njim ili bez njega i pobedi maltene sve do kraja ukoliko ne želi da ugrozi titulu. Neće im biti lako, jer Šarlroa ume da bude nezgodan protivnik. Karakter domaćih je na ispitu. 

Briž je u februaru na svom terenu remizirao sa današnjim protivnikom (3:3), pre toga ga razbio u kupu (5:1) i savladao u ligi dvaput. Pravi trenutak za izlazak iz krize.

BELGIJA 1, PLEJ-OF, 4. KOLO

Utorak
Gent - Genk 0:0

Sreda
Standard - Anderleht 2:1 (1:1)
/Emond 10, Karsela-Gonzalez 60 - Trebel 40/

Četvrtak
20.30: (1,38) Klub Briž (4,40) Šarlroa (7,75)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama 

 

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara