(Star sport)
(Star sport)

Rastali se Tomislav Sivić i Mladost - drugi put u godinu dana

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.24. | 11:45

Lučanci traže novog trenera

Završen je i drugi mandat Tomislava Sivića u Lučanima. Iskusni trener je napustio Mladost posle dve utakmice u plej-ofu Mozzart Bet Superlige, što može da se tumači na više načina, ali je zajednički sastojak njegovih misija u Dragačevu – stabilnost.

Prošle sezone došao je u završnici, kad je odmenio Milorada Kosanovića i dobrim rezultatima sprečio potonuće ekipe u niži rang, posle čega se rastao sa klubom, koji je novo prvrenstvo počeo sa Igorom Savićem. I dobro gurao sve do sredine oktobra, kad je Nenad Milovanović rešio da opet menja i vrati Tomislava Sivića.

Izabrane vesti

I opet je pogodio, jer je Mladost izgledala korektno, stigla do doigravanja u prvoj polovini tabele, afirmisala nekoliko mladih igrača. Sad, što je pretrpela tri neuspeha u poslednje četiri utakmice očito je koštalo posla stručnjaka iz Subotice.

Tačno je da neću više biti trener Mladosti. U toku dana bi trebalo da i papirološki prekinemo saradnju. Dok sve i zvanično ne završimo, ne bih iznosio detalje u javnost“, predočio je Sivić Sport klubu.

Pre Mladosti, Tomislav Sivić je radio u Smederevu, Voždovcu, Hajduku, Novom Pazaru, pančevačkom Železničaru i niškom Radničkom, uz zapažen opus na Farskim Ostrvima i u Mađarskoj. Bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije.


tagovi

Tomislav SivićMladost LučaniMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara