""
""

Fulam težim putem ka Vembliju: Reding vodio, pa odbranio remi sa desetoricom - odluka pada na Madejskom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.05.17. | 20:35

Sastav Slaviše Jokanovića napadao i imao više šansi, ali mu je planove u značajnoj meri pokvario pogogak Džordana Odite na početku drugog poluvremena

Žestoka borba, ne i preterano kvalitetan fudbal, ali rezultat koji najavljuje još žešču bitku između Fulama i Redinga na Madejski stadionu (1:1). Više razloga za zadovoljstvo ima ekipa Japa Stama, koja je ostala neporažena u prvom meču polufinala plej-ofa za plasman i odbranila rezultat sa desetoricom igrača u samom finišu utakmice.

Izabrane vesti

Sastav Slaviše Jokanovića je više napadao, bio dosta strpljiv, ali ga je u potpunosti isekao gol Džordana Obite i naterao na totalnu ofanzivu. Srećom po domaćina ta ofanzova se isplatila, pa je izjednačenje stiglo već u 64. minutu i to nakon fantastiče akcije Fulama, ali i prilično loše intervencije Alija Al Habsija, koji je samo podigao loptu direktno na glavu Toma Karnija i spasa za Reding nije bilo.

Gostima je gol Džordana Obite bio jedini udarac u okvir gola, što samo opisuje odnos snaga na terenu, koji je posle isključenja Pola Mekšejna bio još izraženiji u korist domaćeg tima. Ipak, Stamov tim se uspešno branio i sada je za pola koraka bliži odlasku na Vembliju, ali će u revanšu za tri dana morati da pokaže kvalitetniju igru.

 

(FOTO: Action images)

 


tagovi

ČempionšipEngleskaEvropaFulamJap StamRedingSlaviša Jokanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara