"šampionski pehar Superlige"
"šampionski pehar Superlige"

Gde je pehar?

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.05.17. | 13:42

I da li ide u Humsku ili u Ljutice Bogdana?

šampionski pehar SuperligeDešavalo se čak i da se trofej uruči početkom naredne sezone ako šampion nije i matematički proglašen kolo pre kraja. Pa ako večiti - jer samo večiti osvajaju titule u Srbiji - igraju u različitim gradovima onda se proslava odlaže. Ove sezone neće biti tako. Crne i crveno-bele deliće samo nekoliko stotina metara Topčiderskog brda. Uprava Superlige stoga je odlučila da pehar za najboljeg u Srbiji ostane na Terazijama sve dok se utakmice 37. kola ne završe, pa i definitivno dobijemo novog šampiona.
"Pehar će biti u prostorijama Zajednice Superlige na Terazijama 3, a u zavisnosti od toga ko osvoji titulu, taj će dobiti trofej. Za prevoz nam je potrebno svega 15 minuta ni ne vidim nikakav problem u takvoj organizaciji", komentariše direktor Superlige Vladimir Bulatović za Alo.

Sva je prilika da će pehar završiti na crno-beloj strani Topčiderskog brda s obzirom da Partizanu i bod garantuje kraj sezone na prvom mestu, a Mladost na devet gostovanja u Humskoj nije uzela nijedan. Ipak, u Superligi su oprezni, jer teoretski je moguće da Lučanci slave u Beogradu, te da Crvena zvezda pobedom nad Radničkim iz Niša večitom rivalu ukrade titulu ispred nosa.
"Mi ne možemo da predviđamo osvajača državnog prvenstva, niti imamo želju da organizujemo unapred ceremoniju dodele pehara i medalja, pošto se još ne zna ko je prvak. Onog trenutka kada se bude znalo da li je šampion Partizan ili Crvena zvezda, na stadion osvajača Superlige pojaviše se trofej i ostala priznanja. Peher neće ići pod pratnjom policije, jer ne mislimo da će ga neko ukrasti", odgovara Bulatović na pitanje novinara Aloa.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Bulatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara