Gest vredan poštovanja: Dijara ostaje uprkos finansijskoj krizi

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.19. | 10:00

Navijači Elaziga oduševljeni potezom Crne mambe

Lamin Dijara je zauvek zadužio Grobare i postao njihov idol. Kako se stvari trenutno odvijaju, slično "preti" da se dogodi i u Turskoj, gde popularna Crna mamba nosi dres drugoligaša Elaziga.

O čemu se radi?

Izabrane vesti

Eufemizam je reći da je Elazig u problemima. Nagomilana dugovanja stopirala su pojačanja, a zbog teške situacije iz kluba je otišlo je čak desetorica igrača, zbog čega postoji opravdana sumnja da će Elazig do kraja sezone služiti protivnicima kao džak za udaranje. Međutim, Dijara je, uprkos finansijskoj krizi, rešio da ostane, iako je imao mogućnost da šest meseci pre isteka ugovora napusti klub. Potez senegalskog napadača naišao je na oduševljenje Elazigovih navijača na društvenim mrežama... 

Na zatvaranju 18. kola druge turske lige Elazig dočekuje Adanu.

I jedni i drugi se bore za opstanak, gosti su dosad osvojili tri boda više, tako da treba očekivati bezrezervnu borbu s obe strane, s obzirom na to da bodovi u međusobnim duelima život znače obema ekipama. Tradicionalno mečevi ovih ekipa obiluju golovima, poslednja tri su završena u znaku GG, tako da nešto slično možete probati i ovoga puta. 

TURSKA 2 - 18. KOLO:

Ponedeljak

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Lamin Dijara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara