""
""

Gori zeleni deo Atine, Bergova PES golčina srušila Olimpijakos! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.03.17. | 20:50

Imaćemo zanimljiv finiš grčkog prvenstva?

Malo šta donosi toliki izliv emocija kod fudbalskih navijača kao gradski derbi. A kada igraju grčki večiti rivali Panatinaikos i Olimpijakos onda je to pravi vulkan. A večeras je erupciju doživeo onaj deo Atine koji navija za PAO, pošto je ta ekipa na svom stadionu savladala crveno-bele sa 1:0 u meču 25. kola Superlige.

Izabrane vesti

I ne samo to. Utakmicu je rešio Šveđanin Markus Berg koji je u 15. minutu, posle jedne izbijene lopte, u padu poput nindže, kao na kompjuterskoj igrici, sa 18 metara uhvatio volej i poslao ga pravo u mrežu ljutog rivala.

A na tribinama stadiona Apostolos Nikolaidis nastao je potpuni delirijum, jer je u velikim derbijima Panatinaikos vezao tri poraza i navijači su zahtevali da se to prekine.

Do pre neku nedelju delovalo je da je Olimpijakos rutinski „odradio“ domaći šampionat na putu do šest uzastopne, a ukupno 44. šampionskog odličja.

Ipak, onda su, računajući i večeras, usledila čak četiri poraza u prethodnih pet utakmica u Superligi i sada Olimpijakos ima šest bodova više od Panioniosa koji sa klupe vodi srpski trener Vladan Milojević. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola.  


(FOTO: Action Images)
 


tagovi

PanatinaikosOlimpijakosmeđunarodni fudbalMarkus BergGrčka Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara