""
""

Apsolutno najbolji! Gorostas Marjanović MVP novembra (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.12.14. | 12:21

Centar Crvene zvezde još jednom potvrdio da mu u ABA ligi nema ravnog

Boban Marjanović je apsolutni hit ove sezone. Od igrača koji nije uspeo da ode na Svetsko prvenstvo, stigao je do zvanja trenutno najdominantnijeg igrača Evrope na centarskoj poziciji! Osim toga što je ubedljivo najkorisniji igrač Evrolige sa indeksom 25,7, Marjanović je dobio i priznanje za najkorisnijeg igrača novembra ABA ligi.

Izabrane vesti

Marjanović je dominirao na utakmicama protiv Budućnosti sa 12 poena i 15 skokova, a iskazao se i na večitom derbiju (3 ponea, osam skokova i indeksom uspešnosti od 21), što mu je donelo još jedno laskavo priznanje.

Crvena Zvezda ima skor od deset pobeda iz toliko mečeva, i tako se približila rekordu Union Olimpije od 12 početnih pobeda bez poraza. Popularni Bobinator za sajt ABA lige otkriva da mu je važno da se obori i taj rekord.
Ne znam da li je ekipi bitno, ali ja gledam da ga oborimo. Taj rekord stoji dugo, bilo bi lepo da ga dostignemo, da uđemo u istoriju. Pobednički niz koji imamo nam prvenstveno znači na planu samopouzdanja. Želimo da nam pobede pređu u naviku", kaže Zvezdin centar.

Marjanović se osvrnuo i na sakndiranje navijača u Pioniru tokom večitog derbija, kada su mu Delije klicale "MVP, MVP, MVP...''.
"Baš mi je prijalo. Bilo mi je toliko toplo oko srca da mi čak u tom trenutku nije bilo bitno da li ću da pogodim ono bacanje. Teško je opisati taj osećaj", kaže Marjanovicć.

Crvena Zvezda sledeći meč igra u Evroligi a protivnik joj je Valensija u petak od 21 čas, a u ABA ligi gostuje Metalcu u ponedeljak od 20.30.
(FOTO:MN Press)


tagovi

Bobi MarjanovićFK Crvena zvezdaEvroligaEvropaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara