Li Grifits
Li Grifits

Grifits sredio glavu posle tri meseca

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.19. | 19:15

Zaboravljeni napadač Seltika od danas opet u trenažnom procesu

Škotski velikan Seltik objavio je da je jedan od najboljih fudbalera ovog tima Li Grifits (28) počeo danas da trenira posle tri meseca pauze koju je dobio od kluba da "sredi privatne probleme".

Izabrane vesti

Nijednom za tri meseca nisu objavljeni pravi razlozi zbog kojih je napadač prekinuo karijeru, ali je u tom periodu sam igrač odbacivao medijske natpise da ima probleme s drogom i porocima. U klubu pozdravljaju povratak Grifitsa treninzima, ali ne žele da ga požuruju.
"Nemam nameru da mu postavljam nikakve rokove oko povratka u prvi tim. Umesto toga pobrinućemo se svi u klubu da na što bolji način pronađe staru formu. Dobio je određene zadatke, pratićemo kako se situacija razvija, ali smo zadovoljni što se Li vratio fudbalu, a znamo svi kakav je igrač. Biće lepo videti ga opet i ima moju punu podršku", rekao je menadžer Seltika Nil Lenon.

Zadovoljan je i sam Li Grifits.
"Hvala svima koji su me podražavali u proteklih nekoliko meseci. Hvala klubu na svemu što mi je pružio i načinu na koji se odnosio prema meni i mojim problemima. Hvala i navijačima Seltika, njihova ljubav i podrška bili smu inspiracija i motiv u teškim trenucima. Znam da će put povratka biti dug i naporan, ali spreman sam da idem do samog kraja", poručio je napadač Seltika.

Nema sumnje da će Grifits biti burno pozdravljen već u nedelju na Seltik Parku gde je na programu Old Firm sa velikim rivalom Glazgov Rendžersom od 13 časova.

 

Foto: Reuters 


tagovi

Glazgov SeltikLi Grifits

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara