"Evans i Bertrand"
"Evans i Bertrand"

Gvardiola ima već pet januarskih meta

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.12.17. | 11:55

Katalonac traži novog štopera i levog beka

Evans i Bertrand

Virdžil van Dajk im je izmakao. Da li namerno ili ne to je pitanje, ali u Mančester Sitiju sigurno nisu rekli poslednju reč kada se radi o pojačanjima u defanzivnoj liniji. Naravno, imaju vremena, prelazni rok još nije ni počeo, ali Građani drže u fokusu petoricu fudbalera za koje smatraju da bi bila prava pojačanja.

Izabrane vesti

Prioritet su novi štoper i levi bek, a jedan od glavnih favorita Pepa Gvardiole je defanzivac Vest Bromvič Albiona Džonatan Evans (29). Radi se iskusnom fudbaleru, nekadašnjem prvotimcu Mančester Junajteda za koga se zanima i Arsenal, mada je utisak da bi Irac radije prešao u Siti iz osvetničkih pobuda prema Crvenim đavolima.

Pratite prelazni rok? Volite transfere? MOZZART vam nudi da pogađate gde će ko da pređe!

Pored njega, Građani pomno prate i Španca Injiga Martineza (26) iz Real Sosijedada, a nova povreda Vensana Kompanija protiv Njukasla mogla bi samo da ubrza potencijalno angažovanje ovog fudbalera ukoliko Pep Gvardiola kaže - da. Pare, naravno, nisu problem.

Ipak, goreća pozicija u Mančester Sitiju je trenutno levi bek. Bendžamin Mendi je u autu zbog povrede kolena, privremeni levi bek Fabijan Delf je povređen, pa je sada Danilo, inače desni bek, prinudno rešenje na drugoj strani.

Gvardiola pomno prati trojicu levonogih fudbalera, a prva želja je reprezentativac Engelske Rajan Bertrand (28), za koga su se Građani već raspitivali prošlog leta i odustali. Pored njega u fokusu su još i Aron Martin (20) iz Espanjola i Filip Maks (24) iz Augzburga, inače prvi asistent Bundeslige, fudbaleri na koje skauting Sitija pažljivo motri.

Videćemo za koga će se Katalonac odlučiti na kraju...

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Džoni EvansEngleskaMančester SitiPremijer ligaRajan BertrandTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara