""
""

Harijeva pijanka u Bartonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.17. | 13:15

Birmingem želi da nastavi nisku uspeha na terenu fenjeraša u Čempionšipu

Već posle tri kola Bartonu, jednom od glavnih kandidata za ispadanje, gori pod nogama pošto drži fenjer u Čempionšipu. Očajno su startovali puleni Najdžela Klafa, a večerašnji duel sa Birmingemom (20.45) im je jedan od lakših u inače teškom rasporedu koji imaju. 

Izabrane vesti

Popularni Pivari će u svakom slučaju tokom cele sezone biti autsajderi, ali ako ih je prošle godine nešto sačuvalo u Čempionšipu to je forma na domaćem terenu. Problem je samo što je ekipa Harija Rednapa, koja gostuje večeras na Pireli stadionu, solidno startovala u sezoni (ima četiri boda iz prve tri utakmice), pa bi mogla da iznenadi domaćina u ovom okršaju.

MOZZART KVOTE
(2,80) Barton (3,00) Birmingem (2,75)

Barton je jači za Australijanca Džeksona Irvajna, koji se vraća posle suspenzije, ali izostaje kapiten Džon Musinjo zbog povrede butnog mišića. Kod Plavaca sa Sent Endrjuza kapiten Majkl Morison će igrati sa zaštitnom maskom, kao i Čeik Ndoje, koji se oporvaio i spreman je da se stavi na raspolaganje Hariju Rednapu.

Prošle sezone Barton je dva puta tukao nesrećčni Birmingem (oba puta 2:0), ali ga je tada vodio Đanfranko Zola koji ništa nije znao. Sa Rednapom na klupi Plavci su ozbiljna ekipa koja itekako može da pobedi večeras u gostima i imaju nešto veće šanse od Bartona da se raduju, posebno jer žele da napadnu plej-of ove sezone.

ENGLESKA 2 - 4. kolo

Petak:
20.45: Barton - Birmingem

Subota:
13.15: Šefild Junajted - Barnsli
16.00: Aston Vila - Norič
16.00: Bolton - Derbi
16.00: Bristol Siti - Milvol
16.00: Fulam - Šefild Venzdej
16.00: Ipsvič - Brentford
16.00: KPR - Hal
16.00: Notingem Forest - Midlzbro
16.00: Preston - Reding
16.00: Vulverhempton - Kardif
18.30: Sanderlend - Lids

Tabela:

(FOTO: Action Images)


tagovi

BirmingemČempionšipEngleskaHari Rednap

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara