""
""

Havi Martinez: Voleo bih da sam Inijesta bar na jednoj utakmici...

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.06.13. | 16:59

"On kao da nije sa ove planete. Ono što je radio protiv Urugvaja je neverovatno. Često izgleda kao da igra protiv dece", ne krije oduševljenje vezista Bajerna i reprezentacije Španije

Fudbaler minhenskog Bajerna Havi Martinez rekao je da se divi saigraču iz reprezentacije Španije Andersu Inijesti i da bi makar na jednoj utakmici voleo da odigra kao zvezda Barselone.

"On kao da nije sa ove planete. Ono što je radio protiv Urugvaja je neverovatno. Često izgleda kao da igra protiv dece, protivnike prolazi neverovatno lako. Voleo bih da budem Inijesta bar na samo jednoj utakmici", rekao je Martinez za španske medije.

Izabrane vesti

On je dodao da je lep osećaj igrati u istom timu sa Inijestom.

"Mnoge stvari deluju lako kada on to uradi. Kada ste sa druge strane, onda može da naškodi vašem timu, jer zna da iskoristi i najmanju šansu. Imali smo sreću da smo u oba meča polufinala Lige šampiona uspeli da ga zaustavimo", rekao je Martinez.

Martinez je u Bajern došao prošlog leta iz Bilbaoa i za kratko vreme postao jedan od ključnih igrača u bavarskoj ekipi, koja je minule sezone osvojila triplu krunu.

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaHavi Martinezreprezentativni fudbalŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara