""
""

Hazrijeva lepotica odvela Bordo na prvo mesto, Evijan tone kao Titanik (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.09.14. | 22:34

Žirondinci lako izašli na kraj sa fenjerašem, koji je preko nvajlije Jelcina Tehde samo ublažio poraz

Ako se po jutru dan poznaje, Bordo će se ove sezone opet boriti za mesto u vrhu francuskog fudbala, dok Evijanu sledi selidba u niži rang.

Izabrane vesti

Žirondonci su lako opravdali ulogu favorita protiv fenjeraša iz Gajara. Četa Vilija Sanjola je slavila 2:1 i barem na jedno veče preuzela lidersku poziciju na tabeli francuskog šampionata. Posle perfektnog starta sezone i tri pobede u tri meča, Bordo je u prethodna dva kola osvojio bod i pobeda je bila imperativ. Na njihovu sreću, rival je bio idealna žrtva jer Evijan igra očajno od početka sezone i osvojio je samo jedan bod u pet mečeva.

Put do pobede, Žirondincima je otvorio Rolan posle dobrog centaršuta Morisa Belaja. U 56. minutu je raktično sve bilo rešeno pošto je Hazri postigao spektakularan pogodak kada je savio “kiflu” u gornji suprotan ugrao Hansenovog gola.

Bordo je imao još par dopbrih prilika, ali je Danac dobro branio za goste. Mundijalska senzacija i novo pojačanje Evijana, Jeljcin Teheda je uspeo u finišu meča uz mnogo sreće da postigne gol za Evijan i unese određenu dozu dramatičnosti u meč, ali je domaći tim rutinski zadržao prednost do kraja i overio trijumf.

Sa 13 osvojenih bodova, Brodo drži čelo tabele ispred Lila koji ima dva boda manje. Inače, za gostujući sastav večeras nije igrao bivši vezista Crvene zvezde, Miloš Ninković

LIGA 1 - 6. kolo

Petak:
Bordo - Evijan 2:1 (1:0)
/Rolan 19, Hazru 56 - Teheda 86/

Subota:
17.00: Marsej - Ren
20.00: Lorijan - Rems
20.00: Mec - Bastija        
20.00: Nant - Nica
20.00: Tuluz - Kaen

Nedelja:
14.00: Lil - Monpelje
17.00: Lens - Sent Etjen
17.00: Monako - Gengan
21.00: PSŽ - Lion

(FOTO: Action images)


tagovi

BordoEvijanEvropaFrancuskaLiga 1Miloš NinkovićVabi Hazri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara