""
""

Hoće neko Rosija za džabe?

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.10.17. | 18:53

Nekada sjajni napadač Viljareala spreman je da se vrati u igru...

Nekadašnji reprezentativac Italije i zvezda Viljareala - Đuzepe Rosi, oporavio se od teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata i spreman je da se vrati  na teren. Kako sam kaže, želja mu je da novi klub pronađe u Italiji.
"Oporavio sam se, potpuno sam spreman, treniram i čekam klub. Moja želja je da se vratim u Italiju, tako da radim na tom planu. Videćemo šta će se iz toga izroditi".  

Izabrane vesti

Rosi se jedno vreme pominjao kao opcija za Napoli, pošto se Arkadijuš Milik povredio, ali to nije jedini klub za koji bi ovaj 30-godišnjak voleo da zaigra.
"Napoli? naravno da bih prihvatio. To je tim koji igra sjajan fudbal, možda i najbolji u Evropi. Mislim da bih se sa svojim karakteristikama dobro uklopio. Montela i Milan? Svakako! Igraju napadački fudbal, a cilj u fudbalu jesu golovi, što je moja specijalnost"

Đuzepe Rosi ne krije da su mu ambicije i dalje najviše...
"Istina je, i dalje maštam o nacionalnom timu. Ventura zna da prepozna pravog napadača. Nadam se da će se Beloti opraviti do Mundijala", završio je on. 

Rosi je u karijeri igrao za Mančester Junjated, Njukasl, Parmu, pomenuti Viljareal, Fjorentinu, Levante i Seltu. Prošle sezone na 18 mečeva za dao je četiri gola za tim iz Viga, pre nego što je doživeo tešku povredu.

(foto: Action Images)


tagovi

Đuzepe RosiEvropaItalijameđunarodni fudbalSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara