Hrvati bez Cindrića na Srbiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.04.19. | 16:36

Bek Kjelcea ponovo teško povređen

Biće oslabljena Hrvatska u dvomeču sa Srbijom u predstojećim kvalifikacionom dvomeču za Evropsko prvenstvo. Bek Kauboja Luka Cindrić ponovo se povredio i neće moći da pomogne saigračima u utkamicama protiv Orlova u Beogradu (11. april) i Zadru (14. april).

Cindrića, koji nastupa za poljski Kjelce, još  jednom čeka duža pauza, kao posle Svetskog prvenstva, na kojem je povredio aduktor.
Nažalost, loše vesti su nam došle ziz Poljske, Luka Cindrić se povredio i po informacijama koje imamo, opet ga čeka duga pauza. Želim mu što brži oporavak, jer mislim da su nam ove dve utakmice protiv Srbije ključne. U Beogradu nas očekuje paklena atmosfera“, rekao je Igor Vori, nekadašnji pivot Hrvatske, danas sportski direktor reprezentacije.

Izabrane vesti

A, Srbiji je ovaj dvomeč od još veće važnosti, jer ima samo jedan bod posle dva odigrana kola. Orlovi su napravili teške kikseve protiv Belgije (27:27) i Švajcarske (24:29), pa sada mora da se “vadi” protiv Hrvatske.

Biće to preteška misija, pogotovo što Srbija od 2012. godine nema pobedu protiv Hrvatske, koja je glatko dobila sva četiri meča posle toga.

(FOTO: Reuters)

 


tagovi

HrvatskaEP rukomet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara