""
""

Humanitarni tiket u podne: Dragan Škrbić voli MOZZART kombinazzije!

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.10.16. | 11:59

Proslavljeni rukometaš eventualni dobitak usmeriće za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj

Čuveni srpski rukometaš Dragan Škrbić dobro je upoznat sa dobrotvornim aktivnostima kompanije MOZZART poput donacija inkubatora za bebe u akciji „Bitka za bebe“, kupovini uređaja za ispitivanje sluha kod beba, kao i obnovi stotinu košarkaških terena u akciji „Sto terena za jednu igru“.

Izabrane vesti

Zbog svega toga našeg proslavljenog reprezentativca, koji je uzeo dve bronze na SP, nije trebalo više puta pitati da se uključi u humanitarnu akciju naše kompanije „Humanitarni tiket u podne“.

Evo kako je sastavio, nada se dobitni dobitni listić, Dragan Škrbić.

Prvo se na tiketu našao derbi susret Serije A, Napoli - Roma. Napoli je drugi sa jednim porazom, Vučica treća sa dva. Napolitanci su imali pozitivnu seriju koju je poremetila Atalanta. Romi je pripao derbi s Interom, ali nestabilnost forme potvrđuju porazi od Torina i Fjorentine. Kad se sagleda skor u poslednjih pet međusobnih okršaja rezultat je 2:1:2. Mada imaju efikasne napadače na međusobnim susretima padalo je najviše po dva gola. Oba tima će u duel ući oslabljeni zbog povreda igrača.
„Probaću sa MOZZART kombinazzijom 1X&GG, dakle pobeda domaćina ili remi, uz bar po gol oba tima“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Dragan Škrbić.

Najbolji rukometaš sveta 2000. godine za drugi meč odabrao je utakmicu između Mančester Sitija i Evertona. Građani su prvi u Premijer ligi, ali su doživeli prvi poraz od Totenhema, a da su možda u maloj krizi pokazuje i remi sa Seltikom. Everton je peti sa jednim neuspehom, imaju čvrstu odbranu. U međusobnim utakmicama dva kluba su imala podjednako uspeha, poslednji meč pripao je Sitiju koji je slavio sa 3:1. 
„Takođe idem na MOZZART kombinazziju 1X&3+.“

Bivši rukometaš Crvene zvezde, Atletiko Madrida, Barselone i mnogih drugih klubova humanitarnim tiketom se prošetao do Bundeslige, M’gladbah - Hamburger. Borusija je bila u pozitivnoj seriji koju su prekinuli prvo Barselona, pa potom i Šalke. Gosti imaju pet sigurnih poraza i ubedljivo su poslednji sa jednim bodom. Ipak, u poslednjim međusobnim utakmicama Hamburger je imao više sreće i znanja.
„I sad mi se kombinazzija čini najboljom solucijom, 1X&2+.“

Rukometaš, čija je kruna karijere bila u Barseloni, gde je uzeo pregršt trofeja i pokorio stari kontinent, poslednji par odabrao je iz lige Holandije, PSV - Herakles. PSV već zaostaje za Fajenordom I na poslednje dve utakmice je odigrao bez pobednika. Interesantno, Herakles ima najviše remija u ligi, trenutno četiri. Od poslednjih pet međusobnih okršaja četiri su dobili Filipsovci.
„Igrao bih iz keca u kec, ali se pribojavam iznenađenja i nekog remija. Zato igram 1X&3+“, zaključio je dobrotvorno tipovanje Dragan Škrbić koji će potencijalni dobitak usmeriti za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketDragan Škrbićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara