"Humanitarni tiket Olje Bećković"
"Humanitarni tiket Olje Bećković"

Humanitarni tiket u podne: Olja Bećković tipuje za kliniku u Tiršovoj

Vreme čitanja: 4min | sub. 02.12.17. | 12:00

Poznata televizijska voditeljka odigrala između ostalog i keca na Šalke za potencijalnu isplatu od 401.745 dinara u MOZARTOVOM MESECU HUMANOSTI

Humanitarni tiket Olje BećkovićSjajan „utisak nedelje“ na kompaniju MOZZART ostavila je srpska glumica, novinarka i voditeljka Olja Bećković, koja je rado prihvatila poziv da učestvuje u našoj plemenitoj akciji „Humanitarni tiket u podne“. Danas je drugi dan meseca decembra i zagarantovanog uloga i dobitka od 30.000 dinara. Ukoliko Oljin tiket bude uspešan, iznos će biti daleko veći, a kompanija MOZZART doniraće ga, po njenoj želji, Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu.

Ova srpska voditeljka je ćerka akademika Matije Bećkovića, koji je 29. novembra napunio 78 godina, a koji je još na početku svojim učešćem podržao ovu MOZZARTOVU akciju.

Izabrane vesti

Olja je završila FDU u Beogradu 1985. godine, a novinarsku karijeru je započela 1992, kao autor emisije „Utisak nedelje“ koja se emitovala na TV Studio B. Posle pet godina, Olja prelazi u produkcijsku grupu Mreža, a od 2002. do 2014. svoju autorsku emisiju seli na TV B92. Za svoj rad nagrađena je nagradom „Osvajanje slobode“, koju je dobila  2001. godine, kao i nagradom „Dušan Duda Timotijević“ iz 2007. Odlikovana je ordenom Legije časti u rangu viteza.

Filmografija Olje Bećković je krenula od filma „Igra o pamćenju i umiranju“, a nakon toga je imala uloge i u seriji „Kamiondžije opet voze“, filmovima „Razvod na određeno vreme“, „Sekula i njegove žene“, „Već viđeno“, „Hajde da se volimo 3“, „Noć u kući moje majke“, Tito i ja“, „Bolje od bekstva“. Glumila je i u seriji „Otvorena vrata“. Poslednji film koji je snimila je „Povratak lopova“ iz 1998. godine.

Naša kompanija odlučila je da dvanaesti mesec proglasi za „Decembar, mesec humanosti“ s određenim izmenama. Naše poznate ličnosti, decembarski učesnici „Humanitarnog tiketa u podne“, kao ulog, umesto sjajnih 10.000, imaće fantastičnih 30.000 dinara. Poznati sportisti, treneri, glumci, novinari, muzičari, pisci… pokušaće da veštim tipovanjem uvećaju pomenuti ulog i da značajno veće cifre usmere, a kompanija MOZZART, kao i dosad, donira taj novac.

Značajan novi detalj: ukoliko humanitarni tiket ne bude dobitan MOZZART će svakog dana donirati po 30.000 dinara kao zagarantovani iznos!

Kompanija MOZZAR, osim „Humanitarnog tiketa u podne“, sprovodi i niz drugih društveno odgovornih akcija... Jedna od njih je „Novi dresovi za nove šampione“ u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Jedna od poslednjih donacija sportske opreme otišla je za KMF Borac iz Čačka, a potom i za juniore FK Sloboda iz Užica. Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku Kolevku, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, džudiste, karatiste, košarkaše… Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS lige Srbije, članovi sponzorskog pula ABA lige...

Sad pogledajmo kako je Olja odigrala današnji „Humanitarni tiket u podne“, s ulogom i zagarantovanim dobitkom od 30.000 dinara.

Prvi na tiketu je meč ČELSI - NJUKASL. Plavci su na poziciji broj tri. Čelsi ima četiri trijumfa i remi iz pet susreta, uz jedan primljen pogodak. Svrake su bile u seriji od četiri poraza, ali su u poslednjoj utakmici odigrale nerešeno. Istorija kaže 25:12:13 i Čelsi je dobio poslednji meč sa 5:1.
„Kombinujem keca s golovima, 3+“, kaže za MOZZART Sport Olja Bećković.

PREPIŠI OLJIN TIKET

Popularna voditeljka odabrala je i dve utakmice iz Bundeslige, BAJERN – HANOVER. Lider dočekuje ekipu iz sredine tabele. Borusija je prekinula pobedničku seriju Bavaraca. Hanover je odigrao 1:1 sa Štutgartom. Bajern je 22 puta tukao rivala, a u poslednjih pet duela nije izgubio ni jedan bod.
„Prelaz, iz keca u kec uz 3+.“

Ćerka čuvenog pisca odigrala je i utakmicu ŠALKE – KELN. Šalke je treći, a Keln drži fenjer sa samo dva boda. Herta je bila bolja od Kelna, a Šalke je odigrao jedan sjajan meč protiv Dortmunda i nadoknadio minus od četiri gola.
„Za mene čist kec.“

Na Humanitarnom tiketu, po Oljinoj želji, usledio je meč LOZANA – BAZEL. Bodovna razlika je deset poena u korist Bazela koji je drugi na tabeli. Lozana je izgubila poslednju utakmicu, a Bazel je dobio četiri u nizu, čak i slavni Junajted. Na međusobnim duelima obično je dolazilo tri i više golova.
„Igram na Bazel, dvojka.“

Idemo sad na utakmicu Francuske 1 NICA – MEC. Nica je na poziciji 14, a Mec drži fenjer. Domaći su imali debakl protiv Liona, ali su zatim pobedili Tuluz. Mec u poslednjih pet utakmica ima samo jedan remi i jedan osvojeni bod. Međusobna statistika je 9-6-7.
„Odigraću keca na Nicu.“

Da bi utisak bio potpun Olja je odigrala i meč VILJEM DRUGI – HERAKLES. Gosti su locirani na sredini tabele, a domaći bliži opasnoj zoni. Herakles je dobio četiri od pet poslednjih utakmica, Viljem je odigrao nerešeno poslednji meč. Na poslednjim utakmicama ovih ekipa sa različitim rivalima uvek je bilo tri i više golova.
„Tipujem 3+“, konstatovala je Olja Bećković koja je sastavila plemeniti tiket za Tiršovu.

I da saopštimo važnu napomenu za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Olje Bećković dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za djecu i omladinu sa autizmom DJECA SVJETLOSTI u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:30 2027 ENG 1 Chelsea - Newcastle kmb 1&3+ 1,70
Sub 20:00 5031 FRA 1 Nice - Metz ki 1 1,40
Sub 20:45 1609 HOL 1 Willem II - Heracles ug 3+ 1,55
Sub 15:30 3011 NEM 1 Bayern - Hannover kmb 1-1&3+ 1,52
Sub 18:30 3010 NEM 1 Schalke - Koln ki 1 1,45
Sub 19:00 3371 ŠVA 1 Lausanne - Basel ki 2 1,50

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizaEvropahumanitarni tiketsportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara